Tilbake til alle arrangementer

Årumstua - den koselige skihytta inne i Vestfolds skoger - Holder åpent lør og søn så lenge det er snø!


MELDING FRA RØDE KORS LARDAL OG ÅRUMSTUA:

Kl 04.00 i dag er det en skyfri og stjerne klar himmel på Årum. Perfekte ski løyper. Så ingen ting å vente på. Det er kjørt løyper fra viddaseter og Grorud. Det går løyper over ruggefjell og til presteseter. Lardal Røde Kors Hjelpekorps betjener Årumstua hvor det er salg av vafler å litt kiosk varer.

Vi bemanner hytta med et vakt lag på 3 - 6 mannskaper, vi har en beredskap i hele løypenettet mellom Vida seter til Skrim. Vi rykker ut med snøscooter dersom noen skader seg i løypa. eller trenger annen medisinsk bistand. vi reiser også ut om noen går seg bort.
Vi er også behjelpelige dersom noen ønsker og komme inn til Årum men har en bevegelses hemning, så kan vi hente og transportere ut.

Inne på Årum har vi kiosk salg med Brus - Kakao - Solbær toddi - Vafler - Sjokolader. Det er GRATIS Kaffe og te til alle gjester som kommer til Årum.

Åpningstider er

Lørdager fra 10 - 18.00
Søndager fra 10 - 15.00

Husk å ta med kontanter da de ikke tar kort. Velkommen til lav fjellet. Trenger du løype kart? Gå inn på Facebook siden til Lardal Røde Kors Hjelpekorps og last det ned der. Du treffer også Lardal RKH på Sikkring 8 eller på tlf 98033849 mellom kl 10.00 - 16.00 Åpnings tid i dag er mellom kl 10.00 - 16.00. Skihytta Årumstua holder åpent lørdag og søndager så lenge det er snø.

VAKT / ALARM TLF ÅRUM

 

98033849/ Sikkring 8

 

DENNE TLF ER BEMMANNET 24/7 i Sesongen.

Årumstua

 

Kunne du tenge det og bidra? Kunne du tenge deg og drive kiosk arbeid? Kunne du tenge deg og gjøre en forskjell? da trenger vi din hjelp på Årum.

Ta kontakt med Leder Anita Elgen på tlf: 45816690 epost: leder@lardalrodekors.no

 

Lardal Røde Kors Hjelpekorps, har beredskap på Årumstua ALLE helger frem til påske, dersom vi har snø så lenge.

 

Hjelpekorpset starter sin viter tjeneste 1 felgen etter nyttår dersom det er snø til det, vi har vakt fram til Påsken dersom det er tilstrekklig med snø til det.

 

Det er Gratis kaffe og te på hytta.

 

Det selges vafler og noen enkle kioskvarer, og noe ski smørning. Etter som vi er langt inne på skogen har vi dessverre ikke kort terminal, så kun kontant.

 

Egen prisliste over dette vil bli lagt ut her.

 

Vi har ikke kort terminal.

 

 

Åpningstider for Årumstua er:

 

Lørdager fra kl 10.00 - 18.00.

Søndager fra kl 10.00 - 15.00.

 

Hjelpekorpset rykker ut på store og små oppdrag.