Tweet This
Back to All Events

Konsert med Anders Jektvik - Publicom Scene

Hitterværingen Anders Jektvik (33) er oppdratt i musikkens ånd, og har lært å spille av sin far, og ved å høre på blant annet Mark Knopfler. Han plukker nå gitar med uvanlig følelse og snert. Likevel er det stemmen som er hans fremste signatur, der han høres ut som en mellomting mellom Leonard Cohen og Chris Rea.Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd da han tok andreplass i Norske Talenter i 2012, med låtetene «Bare saind» og «Tøv». Og mange fikk opp ørene for den humoristiske siden av ham med låta «Rampa (Colan her)», der han parodierer en spillejobb sammen med Åge Aleksandersen, som ble starten på vennskapet med Rockekongen. Men bak humoren og skråblikket finner du oftest Anders Jektvik i en verden av mer seriøs melankoli og ettertanke. Lørdag 25.03 kommer han til Publicom scene, og vi gleder oss stort! 

20 års aldersgrense. 
Ingen rabatt for ledsager. 
Dørene åpnes kl.19:00 - Hovedartist ca. kl.21:00. 
Alle rettigheter. 
Varighet 90 min. inkl. pause.