Tweet This
Back to All Events

Fredagsbillett Fjordfestens Vinterfestival 2017 - Jotunhallen


Fjordfesten inviterer til vinterfestival i Jotunhallen!

24. – 25. Mars skal Vinterfestivalen arrangeres for første gang. Jotunhallen skal gjøres om til konsertarena med plass til 1500 mennesker. Dagene kommer til å ha forskjellig profiler og vi er stolte av å kunne fortelle at fredagen blir et samarbeid mellom Sandefjord Næringsforening, Sandefjord Fotball og Fjordfesten.

Det vil bli arrangert en Møtecup fra fredag kl. 11:00 i regi av SNF og Sandefjord Fotball, her vil det være maks 100 bedrifter som kan få plass og påmeldingen har startet på SNF sine nettsider med mange påmeldinger allerede. 

Deretter vil det på fredag bli arrangert kickoff for Sandefjord Fotball som i høst rykket opp til Eliteserien og spiller sin første kamp helgen etter. Kvelden vil så gå over i konserter for publikum. På mange måter en spennende og annerledes fredag hvor vi gleder oss til å vise publikum at samarbeid skaper nye arenaer og muligheter. Billetter til Møtecup selges kun hos SNF og har man deltatt på Møtecup har man også billetter til kveldsarrangementet som starter kl. 18:00.

Lørdagen vi forløpe som en vanlig festivaldag hvor dørene åpnes kl. 17:30 og artister vil gå på scenen fortløpende frem til stengetid kl. 01:30

PROGRAM FREDAG
11:00 Møtecup for næringslivet

17:30 Dørene åpner
18:00 Kick-off Sandefjord Fotball
20:00 Vinterfestival med artister
01:30 Dørene stenger

PROGRAM LØRDAG
17:30 Dørene åpner
18:00 Vinterfestival med artister
01:30 Dørene stenger

3 artister er signert og klare. Silya og Loveshack er klare for Sandefjord fredag 24. Mars, her vil det komme ytterligere en artist i løpet av kort tid. Julie Bergan er klar for lørdagen og vil få følge av 2-3 artister som slippes fortløpende.

KJØP BILLETT på http://www.fjordfesten.no/artister/vinterfestival