Tweet This
Back to All Events

24. mars Larvik Gitarfestival 2017: 3 dagers festivalpass - Bølgen Kulturhus Larvik

24.-26. mars
3 dagers festivalpass

Larvik Gitarfestival arrangeres for åttende gang, med et storslagent program. Flere artister i verdensklasse besøker Larvik for å holde konserter og kurs. Storsalen fylles med en stor utstilling med gitarer og gitarutstyr. Konsertene dekker de fleste sjangere som rock, blues, jazz og klassisk. Her bør det være noe av interesse for alle musikkinteresserte.

Paul Gilbert, Alex Skolnick Trio, Mike Keneally, Rob Chapman, Rabea Massaad, Tosin Abasi, Gabriella Quevedo, Shadowsbandet Tasty, Magnus Berg, Jostein Odland, Simon Sigurdson, Emil Ernebro, Marius Noss Gundersen, Bisón m.fl. Program og informasjon om artistene finner du på Facebook og på www.larvikgitarfestival.com

Dagspass og Under18-pass blir lagt ut for salg i slutten av januar.

www.larvikgitarfestival.com

Facebook: Larvik Gitarfestival

Anbefales hvis du liker: rock, jazz, klassisk, blues

Arrangør: Larvik Gitarfestival