Tweet This
Back to All Events

Marte Wulff - Nøtterøy Kulturhus

2016 markerte Marte Wulff sitt 10-års jubileum som artist, og med sitt selvtitulerte femtealbum signaliserer hun et slags vendepunkt i karrieren. Samtidig befester hun sin posisjon som en av Norges mest troverdige tekstforfattere og formidlere.

Marte Wulff er en Spellemanns-nominert artist, komponist og tekstforfatter fra Kristiansand, bosatt i Oslo. Etter sin siste soloutgivelse, der Marte Wulff gikk bort fra bandkonseptet for å utvide sin musikalske og kunstneriske horisont og spesialskrev all musikken til innspilling med fullt symfoniorkester, har hun nå rendyrket en særegen og direkte visepop. Singlene «Herje Fritt», «Gå Mæ Vill» og «Si det Sånn» har allerede blitt godt mottatt. Albumet «Marte Wulff» ble sluppet i september 2016. I kveld inntar hun foajéscenen vår sammen med makker Einar Stenseng, og vi kan love en sjelsettende opplevelse!