Tweet This
Back to All Events

Foredrag - Mindfulness med Thomas Thorvaldsen - Nøtterøy Kulturhus

Thomas Thorvaldsen er kanskje for mange i distriktet kjent for sitt arbeid med våre firbente venner gjennom Din Hundeskole og som engasjert foredragsholder om kommunikasjon med hund.

Men i tillegg til sin instruktørvirksomhet er han utdannet coach og kinesolog. Gjennom firmaet Klar Kommunikasjon holder han kurs i mindfulness for blant annet helsearbeidere, næringsliv og på skoler. Denne kvelden får du et dypdykk i hva begrepet mindfulness innebærer og noen smarte teknikker for å bli mer bevisst i øyeblikket.

Denne kvelden vil Thomas Thorvaldsen på sitt engasjerte vis lære deg hvordan du kan være mer tilstede i øyeblikket, og unngå at erfaringer om ting som har skjedd eller tanker om fremtiden ødelegger her og nå.