Tweet This
Back to All Events

Fargespill Larvik - Bølgen Kulturhus Larvik

Hele verden på en scene!

For femte gang inviterer Fargespill Larvik til premier på helt ny forestilling. Fargespill Larvik er en multietninsk konsertforestilling, der 75 barn og unge fra 25 land medvirker. Forestillingen er satt sammen av folkesanger, regler og danser som Fargespillaktørene har med seg fra sine land og kulturer. I møte med den norske sangskatten og ispedd elementer fra global ungdomskultur, blir forestillingen et konkret bilde på hvordan møtet mellom ulik fortid skaper vår felles framtid.

En smak av verden! I forkant av forestillingen inviteres du inn i en rik verden av smaker, dufter og kulturuttrykk. Flere av de internasjonale miljøene i Larvik samles i Kulturhuset Bølgen og byr på spennende spesialiteter. Dette kan oppleves fra kl 14.00

https://www.facebook.com/Fargespill-Larvik-438288349550831/

Arrangør: Larvik Kommune, Fargespill Larvik