Tweet This
Back to All Events

Daylight 30 års jubileum - Bølgen Kulturhus Larvik

Daylight så dagens lys sommeren 1985 i en kjeller hos besteforeldrene til Arild og Jarle. Tre akkorder var mye denne gangen, noe som forandret seg fort etter at Daylight fikk instruktør på Musikkhuset i Larvik. Høsten 1986 ble Lasse Thorsen Manager for Daylight noe som resulterte i flere spillejobber på fritidsklubber og ungdomsdiskoteker i Larviksområdet. I 1987 kom den første kassettutgivelsen av Daylight med fire låter som ble spilt inn i musichouse studio, kassetten solgte 1131 eksemplarer av 1131 mulig. Manager Lasse Thorsen meldte Daylight på en talentkonkurranse i sommerland i Skara (Sverige) hvor Daylight kom på 2 plass i 1987, det var høydepunktet til Daylights karriere på den tiden. En meget viktig del av historien om Daylight var den fantastiske fanklubben som var med på å lage god stemning uansett hvor guttene spilte.