Tweet This
Back to All Events

Mhoo - Thaulows & Gran Bar

Mhoo kommer fra Tønsberg/sandefjord og har en etterhvert imponerende konsert og festival historikk. 

Fra en anmeldelse fra Parkteateret: 
MHOO er et band bestående av Oda Dahl på vokal, gitar og munnspill, Miriam Kjølen på vokal, gitar og trompet, Per Kamfjord på kontrabass og trommer og Line og Mari Berulfsen, begge på fiolin. 
De fanget interessen vår bare med måten de uttrykte seg på, og da de begynte å spille og synge ble vi nesten målløse. De har en herlig stil som til en viss grad kan minne litt om Katzenjammer, med lekenheten og formen på sangene, selv om de naturligvis har sin egen vri. De har sanger om kjærlighet, vennskap og litt av hvert, til og med én som handler om sjørøvere med det ironiske navnet «Rasputin». Både de og de andre musikerne lever seg inn i musikken med en energi og glede som lett smitter over på publikum, uansett hva de spiller, og man blir bare stående og smile, lytte og se fra den ene til den andre. 
Sjekk dem ut på:
https://www.facebook.com/pg/Mhoo.Music/posts/?ref=page_internal