Tweet This
Back to All Events

Frida Ånnevik - Nøtterøy Kulturhus

Frida Ånnevik fra Ridabu er spådd til å bli en av de store norske. Hun ble øyeblikkelig et navn å regne medetter slippet av debutalbumet. Med hennes unike stemmeog de originale tekstene overbeviste hun både kritikerne og et bredt publikum.

Albumet ble kåret til årets beste norskspråklige album hos NRK P1 og havnet på årsbestelister i alt fra Lydverket til Vårt Land. 

Siden har hun gjort uforglemmelige tolkninger av Prøysen,  vunnet en rekke kulturpriser og vært nominert til Spelle-mannsprisen i kategorien nykommer og vise. I 2014 vanthun også Spellemannprisen i kategorien tekstforfatter foralbumet «Ville Ord». 

Til Nøtterøy kommer hun med duo og med seg i bagasjen har hun blant annet sitt tredje album ”Her bor” som ble sluppet i september 2016. For dette ble hun nok en gang møtt av en jublende presse og ble omtalt som en fornyer innen både viser og pop.

Intimkonsert i foajeen.