Tweet This
Back to All Events

Frida Ånnevik - Bølgen Kulturhus Larvik

Frida Ånnevik fra Hamar er spådd til å være på vei en av de store norske. Hun ble øyeblikkelig et navn å regne med etter at hun slapp debutalbumet «Synlige hjerteslag» i 2010. Med sin unike stemme og originale tekster overbeviste hun kritikere og et bredt publikum. Albumet ble kåret til årets beste norskspråklige album hos NRK P1 og havnet på årsbestlister i alt fra Lydverket til Vårt Land. Siden har hun gjort uforglemmelige tolkninger av Prøysen, vunnet en rekke kulturpriser og vært nominert til Spellemannsprisen i kategori nykommer og vise. I 2014 vant hun også Spellemannsprisen i kategorien tekstforfatter for albumet «Ville ord».
Med i bagasjen har hun blant annet sitt tredje album «Her bor» som ble sluppet september 2016. For dette ble hun også møtt av et jublende presse Norge og høstet blant annet terningkast fem i Dagbladet, Dagsavisen, Oppland Arbeiderblad og Hamar Arbeiderblad. Hun ble i tillegg kalt en fornyer innen både vise og popp.