Tweet This
Back to All Events

"Dr. Thaulows historietime" - Thaulows & Gran Bar

Thaulows & Gran Bar og Kurbadets Venner samarbeider om «Dr. Thaulows historietime» - en serie hyggelige «historietimer» med utgangspunkt i Kurbadet, attenhundretallet og datidens helsevesen. Tidsriktig musikk inngår i programmet. Februar måneds kåseri er kalt «Dr. Thaulow og Modum Bad». Pensjonert sjefssykepleier og ansvarlig for kulturarrangementene ved Modum Bad, Øystein Naper, har i mer enn førti år vært opptatt av det opprinnelige Modum Bads historie. Som kjent ble Modum Bad grunnlagt i 1857 av dr. H.A. Thaulow, tyve år etter at han hadde grunnlagt Sandefjord Bad. 
Inng. kr. 50.-
Thaulows & Gran Bar

Videre blir det disse datoene med Dr. Thaulows Historietime på Thaulows & Gran Bar Velkommen.
Onsdag 8. mars
Onsdag 5. april
Onsdag 3. mai
Onsdag 7. juni.

Later Event: April 26
Brunlanes IL - Store Bergan