Tweet This
Back to All Events

Konsert med Back in Business - Thaulows & Gran Bar

Omsider er det duket for en ny konsert med Back in Business på Thaulows. Bandet har hovedsakelig coverlåter på menyen. Bandmedlemmene spilte sammen i forskjellige Vestfoldorkestre på 60- og 70-tallet. Da de gjorde comeback for 25 år siden, var Back in Business derfor et naturlig navn. Bandet består av fra venstre Jørn Kragh (gitar), Petter Ulriksen (trommer og vokal), Arne Rolf Johansen (gitar og vokal), Ragnar Sten Bjerkseth (keyboard og vokal) og Inge Grav (bass og vokal). Vi lover skikkelig trøkk også denne gangen, og serverer både heftig rock og gjenhør med kjente ballader. 

CC kr 150
Billetter kan reserveres via Vipps til 95750124 (hentes senest kl. 20.00)

Later Event: February 5
Søndagsåpent på Lauvesetra