Tweet This
Back to All Events

The Dogs på Glassmagasinet 3. Februar - Bar Glassmagasinet


Billetter kan kjøpes på ticketco.no 270 ink. bill. avgift
Aldersgrense 20 år
Oppvarming Revolver: 22.00 (presist)
Konsertstart: 23.00 (presist)

Hortensheltene Revolver har gjort comeback og varmer opp for The Dogs denne fredagen. Her blir det kamp om billettene!

The Dogs har markert seg som et av de mest hardtarbeidende bandene i Norge de siste årene, med et utall utgivelser og livejobber. 2016 var intet unntak. Fire singler, et studioalbum, et livealbum og fulle hus over det ganske land. I tillegg rakk de å varme opp for Bruce Springsteen i Frognerparken foran 37.000 publikummere og legge ut på en lengre turne i Europe med Kvelertak. For å toppe det hele mente Hissig.no at det var The Dogs som sto bak fjorårets beste konsert med denne begrunnelsen:
«Kjenner jeg fortsatt drar på smilebåndet når tankene streifer konserten med The Dogs på John Dee i februar. Var ingen mangel på stemning fra verken publikum eller band. Med en av landets beste liveartister bak spakene, og et lokale i så svett stemning er det ingen tvil om at dette er den beste konsertopplevelsen for min del i år.

Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn. 2017 er sparket i gang (som fjoråret og årene før det) med et splitter nytt album; «Death By Drowning», som allerede har høstet glimrende kritikker. 
Panorama – 6/6 - «Det er noe ved inderligheten i ordene som får det til å kime i hjertet mitt»
VG – 5/6 - «Så intenst at man neste feller tårer»
Dagbladet - 5/6 - «Ingen drukningsfare for de musikalske kjøterne»
Feedback 5/6 -«En makeløs bastardrase innen rocken»
Hamar Arbeiderblad – 5/6 - «Perfekt fra The Dogs»
Fædrelandsvennen – 5/6 - «En helt særegen ærlighet»
Gaffa – 5/6 – «Legger lista høyt for musikkåret som kommer»
Hissig! – 95/100 - «Temperaturen er skyhøy»
Musikknyheter 8/10 - «Vel dypp meg i melk og kall meg en kjeks»
Garagerocktopia - «On Death by Drowning the band has succeeded masterfully»

Viktigst av alt for oss er uansett at fredag 3.Februar tar de turen til Glassmagasinet! Som frontmann Kristopher Schau sier det:
«Fuck Sandefjord! Fuck Tønsberg! Det er HORTEN som er Vestfolds perle. Med Glassmagasinet som østersen….hmmm, eller det blir kanskje litt surrete? Horten er østersen, og den eneste perla den har klart å lage er Glassmagasinet! Vent da, det blir feil det og. Det er jo mere bra i Horten enn bare Glassmagasinet. Samma det. Vi gleder uansett oss som ville helvete. Hjemmebane for Roar Nilsen og stinn brakke. Kan jo ikke be om noe mer!»

The Dogs er tilbake!
The Dogs holdt en av fjorårets beste konserter på Glassmagasinet og ble booket til Verven 2017 på stedet. Vi kan derimot ikke vente helt til sommeren med å oppleve dettte fantastiske livebandet, så 3 februar står de igjen på Glassmagasinet sin scene.

Live snakker vi toppidrett og synkron livefremførelse som får andre band til å se ut som amatører. Råskapen til Schau er til å ta å føle på, og musikken treffer deg midt i mellomgulvet som en knytteneve. Det er umulig å ikke bli glad av en The Dogs konsert, og man trekker automatisk på smilebåndet. Rockeklisjene står i kø, og klemmer deles ut over en lav sko på scenen, men det er akkurat dette som gjør at man dras mot scenen når bandet spiller.

I januar slipper bandet ny plate, og etter singelen Oslo å bedømme virker det som bandet dras mer mot punk, men fremdeles beholder den deilige melodiøse rett frem rocken som vi liker.

Revolver
«Perler for svin» er albumet som egentlig aldri skulle utgis. Etter at Vestfoldbandet Revolver hadde spilt inn alle låtene ble bandet oppløst og albumet endte sine dager i en mappe på en PC som etterhvert ble glemt og byttet ut med en ny.

Det var helt til gutta etter en tid var samlet på samme fest og begynte å snakke sammen igjen. De ble i de små timer enige om at det faktisk ikke er så mange andre rockband i landet som spiller slik musikk de selv liker aller best; gitarbasert, heftig og energisk rock med store refrenger og smått underfundige tekster. Rock som er skreddersydd for store arenaer og festivaler, selv om bandet mest sannsynlig aldri ender på slike scener.

Likevel, album-véene hadde vart lenge nok. Det var på høy tid å få denne fødselen i gang. Den gamle PC´en ble børstet støv av og resultatet er dette albumet.

Resultatet er albumet «Perler for svin» som består av 15 kruttsterke låter, alle skrevet av vokalist og gitarist Frank A. Tostrup. Noen husker kanskje at mannen med verdens største ego, Gene Simmons fra KISS, valgte å bruke en norsk låt ved navn «Asshole»? Vel, den ble skrevet av Tostrup og er tatt med som tittelspor på dette albumet, nå kledd opp i norsk språkdrakt. Her er også en cover av Kaizers Orchestras melankolske låt «Hjerteknuser» som Revolver har fóret med høyoktan flybensin og gjort om til en energisk rocklåt. Tittelsporet er mikset og produsert av Trond Holter i hans RockRanch Studio, albumet ellers er innspilt i Bada Bing Studio i Horten av Robert Hauge.

Revolver består av vokalist/gitarist Frank A. Tostrup, gitarist Truls Nilsen, bassist Lille Eyolf Lund og trommis Jostein Christensen, som håper dette albumet finner et godt hjem hos de mange der ute som har en dragning mot energisk gitarrock. Det siste bandet håper er at det går troll i ord og at albumet ender opp som - nettopp - «Perler for svin».