Tweet This
Back to All Events

The Dogs på Glassmagasinet 3. Februar


The Dogs er tilbake! The Dogs holdt en av fjorårets beste konserter på Glassmagasinet og ble booket til Verven 2017 på stedet. Vi kan derimot ikke vente helt til sommeren med å oppleve dettte fantastiske livebandet, så 3 februar står de igjen på Glassmagasinet sin scene. Live snakker vi toppidrett og synkron livefremførelse som får andre band til å se ut som amatører. Råskapen til Schau er til å ta å føle på, og musikken treffer deg midt i mellomgulvet som en knytteneve. Det er umulig å ikke bli glad av en The Dogs konsert, og man trekker automatisk på smilebåndet. Rockeklisjene står i kø, og klemmer deles ut over en lav sko på scenen, men det er akkurat dette som gjør at man dras mot scenen når bandet spiller. I januar slipper bandet ny plate, og etter singelen Oslo å bedømme virker det som bandet dras mer mot punk, men fremdeles beholder den deilige melodiøse rett frem rocken som vi liker.