Tweet This
Back to All Events

Standup på Bølgen - Bølgen Kulturhus Larvik

En klassisk standupkveld med noen av landets beste og mest spennende komikere. En variert kveld proppfull av punchlines, absurde historier og treffende observasjoner. Genuine komikere med særegne uttrykk, og ikke minst en stor kjærlighet for kunsten de utøver. 

Markus Vangen:
Markus Vangen er relativt fersk, både på scenen og i livet generelt. Til daglig jobber han ulønnet som praktikant for en middels stor lokalradio, og på fritiden holder han den ærefulle tittelen Prestesønn av Nordstrand Menighet; en tittel han ikke har gjort noen verdens ting for å fortjene. På scenen har Marcus har en tilbakelent stil og er full av finurlige observasjoner og betraktninger. Hans lune vesen gjør han lett likendes for alle og enhver.

Geir Ottar Askvik:
Geir Ottar Askvik er en rutinert komiker som har holdt på siden 2008. Fra enkle dagligdagse observasjoner drar han publikum med seg inn i sitt eget lille absurde univers, og med en genuin tilstedeværelse og et særegent kroppspråk tar han deg med på en reise som garantert vil sette lattermusklene i sving.

Zane Kahn:
Zane Khan er standup komiker, humorist, skuespiller og samfunnsdebattant, født i Banjul, Gambia og oppvokst i Bærum. Zane brukte humor som isbryter da han begynte på Stabekk skole og var klassekameratenes første møte med noen av afrikansk opprinnelse. Han ble fort klassens klovn og fikk en drøm om å bli standup-komiker. Han brukte klasserommet som arena hvor han imiterte sine første idoler Eddie Murphy og Chris Tucker, til venners begeistring og lærerens irritasjon.  Zane bruker som de fleste standupere situasjoner fra sitt dagligliv, men også sitt sterke samfunnsengasjement. Temaene hans varierer fra de mest trivielle hendelser til historier med brodd eller en alvorlig undertone.

Bjørn Daniel Tørum:
Bjørn Daniel Tørum er med sine 12 år på standup scenen en av norges yngste standup veteraner. Han har i løpet av sin karriere gjort fem egne helaften show og turnèrt land og strand rundt både med eget show og sammen med andre etablerte komikere.
Han har de siste årene også gjort mer på produsentsiden, og har produsert større sceneforestillinger som Henrik Thodesen på Edderkoppen Teater og nett-serier som " Tinder-daten fra helvete " på tv2.no.  Bjørn Daniel dyrker den klassiske standup stilen og punchlinesene hagler når han først setter i gang.

Per Berg:
Tross sin korte fartstid har Per Berg rukket å etablere seg som et fast standup innslag på klubbscenene rundt om i landet. En stabil komiker med en kompromissløs stil og som slipper unna med det meste.