Tweet This
Back to All Events

Foredrag - Kjærlighetens bakgater med Frode Thuen - Nøtterøy Kulturhus

Møt mannen bak samlivsspalten i A-magasinet siden 2006! For å klare å ta vare på kjærligheten må vi ha innblikk i alt det som påvirker oss som individer og som par, og ikke alt i kjærlighetslivet er like lett å få øye på. Mye er skjult; følelser og behov vi ikke vedkjenner oss eller forstår, fortrengte og glemte opplevelser, og tapte minner. Noen ganger også hemmeligheter og løgner.

Vi bærer alle på uante ressurser og verdifulle skatter som kan berike vårt parforhold – hvis vi bare tar dem i bruk. Samtidig bærer mange av oss også på indre demoner og en sårbarhet som kan undergrave parforholdet, eller sannheter som ikke tåler dagens lys. Velkommen til kjærlighetens bakgater…

Frode Thuen er professor ved Høgskolen i Bergen, og en av landets mest profilerte psykologer og samlivseksperter.

Later Event: February 28
Aske - Bølgen Kulturhus Larvik