Tweet This
Back to All Events

Barnebølgen: Veslefrikk - Bølgen Kulturhus Larvik

Veslefrikk er ikke så stor som alle de andre, han er ikke så populær som alle de andre, han snakker ikke så høyt som alle de andre.... Men han jobber hardt og har et godt hjerte! Er det nok til å bli en helt? Eller hovedpersonen i et eventyr? Dette er historien om hvordan Veslefrikk gikk fra liten og ubetydelig, til liten og ganske stor på en gang! Og det kun ved å være seg selv, å tenke på andre, og litt ved hjelp av en magisk fele....

Forestillingen er basert på folkeeventyret etter Asbjørnsen og Moe, og er produsert i samarbeid med Riksscenen, scenen for folkemusikk og folkedans, i Oslo. Forestillingen hadde premiere på Riksscenen i november 2016.

Forteller: Anette Sandvær
Musiker: Jon Hjellum Brodal
Regi: Dominic Kelly.

Varighet ca. 35 min.
Passer for barn fra 5 år og oppover.

"...en fengende og imponerende opplevelse på et høyt kunstnerisk nivå! De klarte å kommunisere kjempegodt både med store og små, og holdt barnas oppmerksomhet gjennom hele forestillingen. Alt var i balanse hele veien og uten dødpunkter!"  Helge Skansen, daglig leder ved Riksscenen