Tweet This
Back to All Events

Vassendgutane - Støperiet Tønsberg


Vassendgutane kommer for 5. året på rad til Støperiet i Tønsberg Lørdag den 18.02 med fullt band!

-"Dette er et av de spillejobbene i året vi virkelig gleder oss til!" - Vassendgutane

Dørene åpner kl. 20.00

ALDERSGRENSE 20år - ALLE RETTIGHETER

vi gjentar suksessen fra tidligere år!

Vassendgutane er et norsk band fra bygda Åmdalen i Ørsta som spiller sin egen variant av country som de selv kaller «fest-country». Vassendgutane har gjort stor suksess som konsertband rundt omkring i Norge med sin uhøytidelige og humoristiske vri på countrymusikken. Bandet består av syv medlemmer og ble startet opp i 1996. De gjorde det meget bra med albumet XO i 2008, som gikk til topps på VG-lista og solgte til dobbel platina, med over 80 000 solgte eksemplarer.

Debutalbumet Pylse og konjakk kom i 2000 og i 2002 ble oppfølgeren Gi clutch utgitt. Gjennombruddet på landsbasis kom i 2005 med albumet Ungkar med dobbelseng, der spesielt tittelsporet ble en populær låt. Etter suksessen med albumet i 2005, ga de i 2007 ut en konsert-DVD med opptak fra en utsolgt konsert på Rockefeller i Oslo. Vassendgutane var pauseunderholdning da Spellemannprisene for 2008 ble delt ut.