Tweet This
Back to All Events

Hvalfangstmuseet er åpent i hele vinterferien - Aktiviteter for barn - TEMA: Hare og røyskatt / Lag egne haremasker


Hvalfangstmuseet

Aktiviteter for barn i vinterferien:

Røyskatter, polarskatter, polarharer og rare harer.

 

Museet er inne i en ombyggingsfase, men vi er glade for å kunne ha et tilbud til publikum i vinterferien. Museet har åpent hver dag, og vi har laget et godt tilbud til barn som har skoleferie.

I år har vi satt haren og røyskatten i rampelyset. Dette er dyr vi kan møte i Vestfolds skoger, og da er det kjekt for barn å vite litt om dem. Museumspedagogene forteller og grubler sammen med barna. Har du for eksempel tenkt over hvorfor vi kan si at røyskatten er et arktisk dyr? Eller vet du at haren får flere kull med unger hvert år?

Etter fortellerstunden kan barna bli med og lage sin egen kule haremaske. Det er snart tid for karneval, og vi benytter også anledningen til å lage haremasker. Kom, bli med og fyll museets tomme utstillingssal med hoppende, sprettende og rare harer i all verdens farger!

Velkommen!

Mandag – fredag kl. 12.00

Passer best for barn i alderen 5-10 år