Tweet This
Back to All Events

Jubileumsforestilling - 30 år - Hjertnes Kulturhus


Musikklinja ved Sandefjord videregående skole feirer 30 år!SVGS: Jubileumsforestilling - 30 år

Dette feires med JUBILEUMSFORESTILLING med highlights fra noen av deres mange produksjoner!

Musikklinja ved Sandefjord gymnas startet i skoleåret 1986-87. De første årene var det undervisning i musikkfag på Sandar Herredshus og det var små klasser. I forbindelse med reform 94 ble vi utvidet og fikk et grunnkurs som inkluderte dans og drama, og fra skoleåret 1996-97 fikk vi plass sammen med resten av Sandefjord videregående skole. Søkningen økte og det ble flere plasser. De siste årene har det vært 135 elever hvert år på MDD. Det er ca. 900 elever totalt som har fullført musikklinja i løpet av 30 år.

Vi ønsker å vise litt av det vi har produsert gjennom mange år og tar fram noen høydepunkter fra vår historie. De siste 15 årene har vi hatt en omfattende satsing på prosjekter som involverer alle våre elever samlet. Nå tar vi frem noen godbiter fra Cats, Disney, Beat it, Sting, Chess og annet, og viser dette med våre nye talentfulle elever på Hjertnes i uke 7. Premiere er tirsdag 14. februar.

Billetter: 300,-