Tweet This
Back to All Events

A night like this, Stine Baggerød - Publicom Scene


"A Night like this" Stine Baggerød med band.

Etter 20 år har jeg nå tatt opp mikrofonen igjen, og presenterer klassiske låter og en jazzkonsert med en fantastisk knippe musikere, både lokale og ikke-lokale.

Etter hyggelig respons og noen forespørsler, setter jeg nå opp en konsert. -Som tenkt -så gjort, og det skjer på :
Publicom scene fredag den 10. febr. 2017.

Mine fabelaktige musikere for kvelden består av:

Magne Arnesen – piano

Magne er tidligere formann i Tbg. Jazzclub, og er raskt i ferd med å etablere seg som jazzmusiker på nasjonalt nivå. Magne er forankret i standardjazztradisjonen og spiller i England Brooks orkester, men deltar også i sine egne trioband både ved piano og ved orgel.

Agnar Aspaas- Kontrabass

Det norske folk kjenner han som en av de sakkyndige som vurderte den mentale helsetilstanden til Anders Behring Breivik. Men multikunstneren Aspaas er også en lidenskapelig kontrabasspiller, og han fikk et overraskende bekjentskap innenfor den musikalske verden, da han ble hentet inn på kontrabass, på Lene Alexandra Øien sin jazzplate, «Try to catch me»

Ulf Lauridsen- trommer

Fra kjørelærer, til trommeslager. Fra våren 2013 overtok Ulf som trommeslager i bandet «Shotgun Wailers» Ulf er en særdeles garvet musiker som spiller med "gud og hverman".

Vi håper dere setter av denne kvelden for vår presentasjon av klassiske jazz-låter som: «At Last», «Prelude To A Kiss» , Fly Me Too The Moon» m.m..

Det blir også noen innslag av et par poplåter, og alt i en lun atmosfære på Publicom Scene. 

 

Later Event: February 11
Vestfoldromantikk ♥ - Farris Bad