Tweet This
Back to All Events

Buicken - Lars Saabye Christensen - Tønsberg og Nøtterøy Biblioteket

Blues og poesi fra Amerika-reiser

Lars Saabye Christensen, Tom Stalsberg, Stian Carstensen (trekkspill/gitar) og Amund Maarud (gitar). I samarbeid med Tønsberg og Nøtterøy bibliotek.

Buicken er ikke noe band. Buicken er ingen bruktbil. Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues, bluegrass, folketoner, improvisasjoner og tre milligram alvor i bagasjerommet. Buicken er tuftet på to samlinger med dikt som Saabye Christensen og Stalsberg har utgitt i nært samarbeid med fotograf Lars-Eivind Bones. Etter nærmere 200 konserter siden de opptrådte på biblioteket i 2012 har du nå muligheten til å oppleve dem igjen!

Saabye Christensen og Stalsberg er de to som står for tekstene, som leser tekstene og ellers henger med musikerne som best de kan. Vi lover ingenting, sier de, men det vi lover, ja det holder vi. Musikerne som er med varier, til biblioteket kommer multi-instrumentalisten Stian Carstensen kjent fra bl.a Farmers Market og blues-gitaristen Amund Maarud.