Tilbake til alle arrangementer

Stein Stokke & The Engine @Gamle Total


Stein Stokke, med alle besteforeldre fra Tønsberg og Nøtterøy blir som lokal helt å regne, og er velkjent for sin særs kraftfulle stemme med sjel og et personlige munnspilluttrykk. Han er vel den eneste som også trakterer baryton (euphonium) i et bluesband. 
Som mangeårig frontmann og grunnlegger av det ikke helt ukjente, nå nedlagte, Solid Comfort og årelang erfaring i fronten av flere bluesband, bla. From The Hip, Rosenhild Bluesband m.fl., har han røttene dypt plantet i bluesens næringsrike jordsmonn og skriver de aller fleste låtene selv. 
Hans nye band består av en gjeng svært garvede bluesmusikere, så det garanteres en utadvendt, svett og svingende konsert.

The Engine:
Arve Lund - slideguitar, guitar, vocal
Jan Eirik Hallingskog – bass
Børre Arveng – drums

Arve Lund på diverse gitarer og sang blir applaudert for sin gitarstil og eminente slidegitarspill. Arve har spilt med Stein i mange sammenhenger opp gjennom årene, og har vært medarrangør på flere av hans låter. Arve er for mange kjent fra bla. Øratadom, From the Hip, Black & Blues m.fl. 

Børre Arveng på trommer har vært Steins foretrukne trommis i mange år i Solid Comfort, og spiller også fast med Sandvika Storband. Børres uredde, nyskapende men samtidig stilsikre og særdeles stødige spillestil, har gjort ham til en foretrukken vikar innen mange musikksjangre.

Jan-Eirik Hallingskog på bass er en svært rutinert musiker. Kjent for å velge toner og anslag som passer til stil og låt, heller enn å briljere, har han opparbeidet et meget respektabelt omdømme, og vært bassist hos Amund Maarud, Loft, Sandvika Rock-Teater, Blues in A Cop m.fl.

Tidligere arrangement: 9. desember
Juleshow i Tønsberg - Oseberg Kulturhus
Senere arrangement: 9. desember
Myke Menn Duo til Big Ben Tønsberg Bar