Tweet This
Back to All Events

Hva skjer i Tønsberg lørdag 9. desember og søndag 10. desember - Registrerte arrangement på Facebook


 • Julemarked på Riggerloftet

  9. desember–10. desember · Tønsberg Kystkultursenter · Tønsberg, Vestfold

  773 personer er interessert · 32 personer skal

  Loggen kystlag arrangerer vårt tradisjonsrike julemarked i julehuset Riggerloftet og Sjøbua. Dyktige utstillere med et mangfold av ulike varer i mange prisklasser. Krambukafé med salg av brød mm fra bakerovnen, flatbrød fra takke og småkaker. Shantykor, Frode fiskeslo, Julepiratene og dans av litauisk dansegruppe. Se våre utstillere på http://www.loggenkystlag.no/2017%20Julemarked/index.html Se færre

 •  

  DES.8.

  Interessert

  TILBORDS Farmandstredet, Outlet

  2. november–23. desember · TILBORDS Farmandstredet · Tønsberg, Vestfold

  537 personer er interessert · 57 personer skal

  Torsdag 2. november 2017. kl 10.00, åpner vi outlet i tidligere lokalene til Syskrinet. Dvs. mellom Mestergull og Skoringen. Gled dere til mange gode tilbud! Velkommen til TILBORDS! Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.10.

  Interessert

  Juleverksted på Haugar

  sø. 12:00 · Haugar Vestfold kunstmuseum · Tønsberg, Vestfold

  149 personer er interessert · 8 personer skal

  Velkommen til fortellerstund med musikk og bevegelse ved John A Fordelsen og Liv Neslowe kl 12:15 / 13:15 og 14:15 og Haugars kreative juleverksted. I verkstedene klipper og bretter vi i papir og bygger en vinterlandsby i LEGO. Se færre

 •  

  DES.9.

  Interessert

  Gratis julekonsert: Christina Grefsrud-Halvorsen med band

  I morgen kl. 14:00

  132 personer er interessert · 22 personer skal

  Vår lokale artist Christina Grefsrud-Halvorsen med band stiller opp for Kirkens Bymisjon og holder gratis julekonsert på Torvet! Christina er en en svært dyktig singer/songwriter som er utdannet innen musikk og drama, blant annet ved Paul McCartney-skolen London. Velkommen til en stemningsfylt konsert på Torvet kl. 14! Konferansier: Kenneth Hartmann Dahl. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.8.

  Interessert

  Juleshow i Tønsberg

  18. november–9. desember · Oseberg Kulturhus · Tønsberg, Vestfold

  333 personer er interessert · 28 personer skal

  Vi har igjen gleden av å invitere til juleshow og konserter i Tønsberg. Vi er stolt av å presentere et variert og bredt program med flere av landets fremste komikere og musikere. Et program hvor vi tror alle finner sin favoritt. Showene og konsertene passer perfekt for julebord for bedriften, vennegjengen, familien eller bare en hyggelig tur ut. Quality Hotell Tønsberg tilbyr byens beste og største julebordsbuffè i kombinasjon med showene. Mens The Sense tilbyr show med enten juletallerken eller pinnekjøtt. Alle som kjøper en av disse pakkene får fri og garantert inngang på The Sense etter showet. For pakker med middag og show: Quality Hotell Tønsberg, tlf: 33 00 41 10 eller mail julebord@choice.no The Sense, tlf 45 96 40 00 eller mail booking@thesense.no Ordinær billetter pakker selges også direkte på nett på: www.foynhagen.no.... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.10.

  Interessert

  Vennesøndag

  sø. 14:00 · Bianco Farmandstredet · Tønsberg, Vestfold

  21 personer er interessert · 3 personer skal

  Velkommen til oss! Vi ønsker å invitere venner og familie til en hyggelig søndag der vi byr på -25% rabatt på alle varer. Ta turen innom å gjør ferdige julehandelen :) Skjønnhetsspesialisten vår, Elisabeth Vik, byr på -25% på vipper og neglbehandling til alle som kommer innom. Vi gleder oss til å se deg! Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.8.

  Interessert

  Julekalender 1-24 desember 2017, Street One Revetal

  1. desember–23. desember · StreetOne Revetal · Revetal, Vestfold

  88 personer er interessert

  Det er desember og vi kjører i gang med julekalender på Street One Revetal. Hver dag i hele desember vil vi legge ut dagens tilbud i butikken, dette vil du ikke gå glipp av! I... Se flere

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.10.

  Interessert

  Julekonsert

  sø. 18:00 · Søndre Slagen Kirke · Tønsberg, Vestfold

  219 personer er interessert · 72 personer skal

  Tønsberg Janitsjarkorps inviterer til stemningsfull julekonsert i Søndre Slagen kirke. Gjester dette året er KorX. Gratis inngang.

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Jule Yoga 2017

  I morgen kl. 9:00 · Tønsberg Yoga · Tønsberg, Vestfold

  65 personer er interessert · 21 personer skal

  SAVE THE DATE Yogis:JuleYoga med Gong bad! 16. Desember Kl 09.00 - 15.30 Julen kommer fort og vi har ikke glemt JuleYoga - vår tradisjon! Midt i julestria - ta deg en velfortjent avbrekk med deilig mix av yoga, meditasjon, mantras, yogisk vegetarlunch, shopping fra spennnede stands og igjen avslutte det hele med et healende Gongbad av Gongmester Thor Arne Håve - 90 minutters lydhealing for kropp, sinn og sjel. Nytt i år er at vi får også besøk av en Ayurvedisk lege for de som ønsker å stille sin "dosha", kroppstype, om du er Vatta, Pitta eller Kapha. Egen pris for Ayurvedisk konsultasjon. Mer informasjon om dette kommer! Vi gleeeder oss til JuleYoga hvert år - fantastisk koselig å samle alle de glade menneskene i Tønsberg og omegn for en yogisk romjul!... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.10.

  Interessert

  Robito as kommer på Maierløpet i Tønsberg

  sø. 9:00 · Maier Arena · Tønsberg, Vestfold

  1 person er interessert · 1 person skal

  Vi besøker Tønsberg Turn Hurtigløp i forbindelse med Maierløpet. Vi har med lastebilen full av skøyter og annet utstyr - så det er hyggelig hvis du kommer innom. :)... Se flere

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Yoga for Juletiden -ditt eget pusterom i desember

  I morgen kl. 10:00 · Gaia Yoga Tønsberg · Tønsberg, Vestfold

  17 personer er interessert · 4 personer skal

  Myk, sterk, svett og lykkelig: Velkommen til Juleworkshop hos GaiaYoga! 💙 En herlig mulighet til å senke skuldrene, til å vende oppmerksomheten innover, og til å bruke yogaen... Se flere

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Tønsberg - Listy do M3 (Letters to Santa3) 10.12

  I morgen kl. 20:00 · Brygga Kino Tønsberg · Tønsberg, Vestfold

  4 personer er interessert · 1 person skal

  .... english bellow ... MyCall ( www.mycall.no) oraz Fjord Line (www.fjordline.com) jako partnerzy projekcji zapraszają na film: "Listy do M. 3" opowie historię kilku osób, którym w jeden magiczny dzień przydarzają się wyjątkowe chwile. Bohaterowie przekonają się o potędze miłości, rodziny, wybaczenia i wiary w to, że ten niezwykły świąteczny czas pełen jest niespodzianek. W Norwegii film TYLKO DLA DOROSŁYCH 18+ POLSKI film z ANGIELSKIMI napisami! ENG: "Letters to Santa 3 follows a story of a few individuals, who will experience magical moments on one exceptional day. They will all face the power of love, family and forgiveness. They will also come to believe that this Christmas time is full of surprises...... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Myke Menn

  I morgen kl. 22:00 · Bigben Tønsberg Bar · Tønsberg, Vestfold

  17 personer er interessert · 1 person skal

  Myke Menn Duo spiller musikk fra 50-2000 tallet med stor fare for allsang og ennå større fare for at det rykker i dansefoten😎

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Lørdagsfilm på Bydelshuset!

  I morgen kl. 12:30 · Bydelshuset · Tønsberg, Vestfold

  23 personer er interessert

  Snekker Andersen elsker julen, og legger store planer for julekvelden, men alt går ikke etter plan. Idet han skal overraske familien ikledd nissekostyme sklir han på holka og suser ned gjennom skogen, og rett i selveste Julenissen! Skikkelig god julefilm for hele familien! Film&popcorn 40,- Velkommen! Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.10.

  Interessert

  Kurset er fullt - Tønsberg - Førjulsmatkurs for små sjefer 3 - 7 år

  sø. 12:00 · Tønsberg, Norway

  20 personer er interessert · 10 personer skal

  Dette blir Supert!🎁🎄🎆 Søndag 10.12 blir det matkurs for små sjefer i Tønsberg med tema "jul" BEGRENSET ANTALL PLASSER På dette kurset er det kun 15 plasser, så det lønner seg å være tidlig ute med påmelding 💙 PÅMELDING: Påmeldingsmail sendes til: godstart.matglede@gmail.com (merke med fornavn - alder på deltaker og Tønsberg førjulskurs) Vi får oppleve julesmaker og lukter. Fire ulike matstasjoner med både mestring - sanseopplevelser og kanskje til og med laging av fine julegaver i fokus. * Juledrikke og utdeling av forkle ved ankomst * 4 matstasjoner 1. Pepperkaker 2. Næringsrikt julegodis (konfekt med mer) 3. Næringsrike "lussekatter" 4. Fruktspyd i julefarger * Sansebord med juleduft med mer. * Julemusikk * Koselig måltid sammen * Kanskje til og med nissen snik... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Kristin Brandsegg Johansen signerer

  I morgen kl. 13:00 · Norli Tolvsrød · Tønsberg, Vestfold

  15 personer er interessert · 4 personer skal

  Kristin Brandtsegg Johansen er forfatter og sitter i styret for Sigrid Undset Selskapet, hvor hun også er redaktør for tidskriftet Gymnadenia. Kristin Brandtsegg Johansen har utgitt bøkene Hvis kvinner ville være kvinner – Sigrid Undset, hennes samtid og kvinnespørsmålet (1998) og Maria Magdalena – disippelen Jesus elsket (2014). Hun har tidligere jobbet som redaktør og sjefredaktør i Kagge Forlag. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.8.

  Interessert

  ADJØ Montebello på Kilden Kino!

  7. desember–10. desember · Nordisk Film Kino Kilden · Tønsberg, Vestfold

  13 personer er interessert

  ❤❤❤ Karpe Diem tar farvel med Montebello på Kilden kino, og du har kun fire dager på deg! Det er på tide å si adjø til Karpe Diems Montebello. Siden november 2015 har det musikalske og visuelle prosjektet "Heisann Montebello" bydd på fantastiske låter, ambisiøse musikkvideoer og storslagne liveshow - tre historiske og svært utsolgte konserter i Oslo Spektrum, for eksempel. Nå er det klart for den store finalen på Kilden Kino. "Adjø Montebello" er en reise gjennom Karpes innholdsrike univers. Store musikalske opplevelser, velkjente karakterer og nye eventyr veves sammen i en film ulikt noe annet du har sett, og det introduseres attpåtil helt ny musikk! ❤❤❤ @littlebigsistergram og @karpe_offisiell vil se filmen med fansen! Hvor i Norge bør de ta farvel? La dem høre at Kilden Kino og Tønsberg folket vil ha Karpe Diem gutta på besøk! Skriv på innlegget deres og kanskje de tar turen til oss! Link -> https://www.instagram.com/p/BbznqnJDhVR/ Se færre

 •  

  DES.9.

  Interessert

  Juleavslutning 2017 Jarlsberg swing - Vestfold swingklubb

  I morgen kl. 18:00 · Jarlsberg Swing-Vestfold Swingklubb · Sem, Vestfold

  10 personer er interessert · 9 personer skal

  Jarlsberg Swing-Vestfold swingklubb har den glede av å invitere til årets juleavslutning, lørdag 9. desember kl. 18.00 Middagen serveres kl. 18.30 På menyen er det: Biff stroganoff m/ ris, loff og salat DJ spiller opp til dans fra 20.00 Pris: Inngang med middag: Medlem kr 200,- / ikke medlem kr 250 Inngang uten middag: Medlem kr 100,- /ikke medlem kr 150 Bindende påmelding for de som skal ha middag innen: 28.11 For mer info og påmelding: Bjørn Gunnar: 90131143 Trine: 92420915 Eller påmelding nettsiden: https://www.klubbinfo.no/vsk/juleavslutning-2017.html Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Myke Menn Duo til Big Ben

  I morgen kl. 22:00 · Bigben Tønsberg Bar · Tønsberg, Vestfold

  2 personer er interessert

  Blir dette årets beste juleshow??? Kom å opplev Mye Menn Duo på Big Ben

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.10.

  Interessert

  Julekonsert med Tønsberg Janitsjarkorps og KorX

  sø. 18:00 · Søndre Slagen Kirke · Tønsberg, Vestfold

  Tønsberg Janitsjarkorps holder sin årlige julekonsert i Søndre Slagen kirke den 10. desember kl. 18.00. Det er en mangeårig tradisjon at korpset inntar kirken og spiller julens musikk. I år har de med seg KorX som gjester, et samarbeide de ser frem til. På programmet står kjent og kjær julemusikk fra mange land. Tønsberg Janitsjarkorps teller i dag ca. 40 musikere og ledes av engelskmannen Ray Farr. Kollekt Foto: Jon Petter Marthinsen Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.8.

  Interessert

  Verveinnspurten 2017

  1. november–22. desember · AUF i Vestfold · Tønsberg, Vestfold

  14 personer er interessert · 24 personer skal

  Hei alle sammen! 1. november sparker vi i gang verveinnspurten, i dette arragementet vil alle info komme, derfor må du trykke "skal" om du skal delta på en eller flere skoler :D Meld deg på her! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdX4T117AHThB_t-04x9Ug6Lo3yKJyXaEf0PoBmS9xdu-KZMw/viewform Hvis du lurer på noe er det bare å sende meg (Mie) en mail på vestfold@auf.no eller på 94472858 :) Se færre

 •  

  DES.9.

  Interessert

  Konsert med Knuste Ruter / The Mansters / UAAR

  I morgen kl. 20:00 · Standard Kafè · Tønsberg, Vestfold

  27 personer er interessert · 11 personer skal

  Førstkommende lørdag blir det rock, punk og knall stemning på Standard med The Mansters, Knuste Ruter og UAAR! Anbefales å møte opp tidlig om man vil sikre seg (god) plass. https://www.facebook.com/Knuste-Ruter-117595261623486/ https://www.facebook.com/UAAR-208824796168731/ https://www.facebook.com/ManstersTBG/ Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.10.

  Interessert

  Tønsberg - Listy do M3 (Letters to Santa3) 10.12

  sø. 18:00 · Nordisk Film Kino Kilden · Tønsberg, Vestfold

  24 personer er interessert · 13 personer skal

  .... english bellow ... MyCall ( www.mycall.no) oraz Fjord Line (www.fjordline.com) jako partnerzy projekcji zapraszają na film: "Listy do M. 3" opowie historię kilku osób, którym w jeden magiczny dzień przydarzają się wyjątkowe chwile. Bohaterowie przekonają się o potędze miłości, rodziny, wybaczenia i wiary w to, że ten niezwykły świąteczny czas pełen jest niespodzianek. W Norwegii film TYLKO DLA DOROSŁYCH 18+ POLSKI film z ANGIELSKIMI napisami! ENG: "Letters to Santa 3 follows a story of a few individuals, who will experience magical moments on one exceptional day. They will all face the power of love, family and forgiveness. They will also come to believe that this Christmas time is full of surprises... MOVIE FOR ADULTS 18+ POLISH movie with ENGLISH subtitles Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Julebakst på Rosenlitunet

  9. desember–10. desember · Rosenlitunet · Tønsberg, Vestfold

  4 personer er interessert · 2 personer skal

  Bakstehelg på Rosenlitunet, vi baker julekaker og lager marsipan, barna får med 2 kakebokser hver fylt med de godeste kaker. 🎄Pris kr 750,- m/overnatting på låvehemsen 7-17 år🎅🏽✨ påmelding til SMS 40631245 Betaling via Vipps kode. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.8.

  Interessert

  Julebord med Lutefisk

  6. desember–10. desember · Cafe Jarlsø · Tønsberg, Vestfold

  17 personer er interessert · 1 person skal

  I uke 49 setter vi fokus på Lutefisk med erter, bacon og poteter. Vi har også en liten meny foir de som ikke spiser lutefisk. Bestill bord ved sms til 908 77 209 Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.10.

  Interessert

  JAM

  sø. 21:00 · Boondocks Hideout · Tønsberg, Vestfold

  23 personer er interessert · 10 personer skal

  Tonights host are Kristian

 •  

  DES.9.

  Interessert

  Tønsberg Vikings - Grüner

  I morgen kl. 16:00 · Tønsberg Ishall · Tønsberg, Vestfold

  29 personer er interessert · 46 personer skal

  Velkommen til kamp mellom Tønsberg Vikings og Grüner! Etter flere tøffe kamper mot topplagene i 1. divisjon er det nå et oppgjør mot et lag som ligger rundt oss på tabellen som står på programmet. Grüner har vi møtt to ganger tidligere denne sesongen, 5-4-seier på borteis og 3-5-tap på hjemmeis. Vi ønsker å bygge videre på spillet fra siste perioden mot Ringerike og håper på å innkassere alle poengene i denne kampen mot Oslo-laget. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Humorgalla - Øyvind Loven, Jon Niklas Rønning m.fl

  I morgen kl. 21:00 · Oseberg Kulturhus · Tønsberg, Vestfold

  24 personer er interessert · 21 personer skal

  Opplev flere av landets fremste komikere sammen med duoen fra Bye & Rønning, Jon Niklas Rønning og Ole Morten Aagenæs. Showene inneholder humor og musikk i en herlig kombinasjon. Her er det bare å velge sin favoritt! Øyvind Loven En rutinert humorist med en misunnelsesverdig timing og fortellerteknikk! Loven har stått på scenen siden standupsjangeren så dagens lys her til lands, helt siden 1995 har han fått publikum til å le, noe som resulterte i at han ble nominert til beste standupkomiker under Komiprisen i 2007. Jon Niklas Rønning Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere er han alltid dagsaktuell og er en av landets mest populære humor-musikalske artister. Hans treffsikre parodi på Ole Paus dukker opp i et langt repertoar som har sikret ham flere Komipriser. Rønning opptrer ofte med makkeren Ole Morten Aagenæs, en av landets beste pianister og... Se flere | Se færre

 •  

  DES.9.

  Interessert

  Knuste ruter / Mansters / Uaar

  I morgen kl. 20:00 · Standard Kafè · Tønsberg, Vestfold

  125 personer er interessert · 43 personer skal

  Konsert. Rock

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Familiejul med Alfred Hauge og nogot attåt

  I morgen kl. 17:00 · Søndre Slagen Kirke · Tønsberg, Vestfold

  Marit Anmarkrud forteller fra Alfred Hauges juletekster, fra hans barndoms advent og jul. Hun akkompagneres av Runi Wold Kristiansen på harpe. Sang av barnekoret Spirit. Entré kr. 100/barn gratis Vi starter med servering av gløgg og pepperkaker Arr.: Klingende kirkelandskap i samarbeid med Kulturrådet og Sang&musikkutvalget i Søndre Slagen Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Faktastisk: Fisk du aldri har spist

  I morgen kl. 13:00 · Tønsberg og Nøtterøy bibliotek · Tønsberg, Vestfold

  19 personer er interessert · 5 personer skal

  Når du bader og har det gøy i sjøen om sommeren, er du omgitt av fisk som gjør mange rare ting. Mange av disse er altfor små og uspiselige til at de egner seg til middag. Men hva er det da som er så spesielt med dem? Jo, de gjør en masse merkelige og kule ting. Visste du at noen stjeler egg, andre rødmer dypt for å tiltrekke seg en partner? Eller at enkelte hanner blir gravide og andre pynter reirene sine for å imponere hunnene? Alt dette og mye mer skal forsker i zoologisk atferdsøkologi Sara Östlund Nilsson fortelle om. Kun 80 barn, voksne ingen adgang. Gratisbilletter kan skaffes på Ticketmaster fra mandag 4. desember kl. 18.00 Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Christmas - God´s Perfect Timing (Christmas Gathering 2017)

  I morgen kl. 16:00 · JIL Vestfold, Norway · Tønsberg, Vestfold

  15 personer er interessert · 21 personer skal

  Christmas is the perfect time to celebrate the love of God and family and to create memories that will last forever. Jesus is God's perfect, indescribable gift. The amazing thing is that not only are we able to receive this gift, but we are able to share it with others on Christmas and every other day of the year. Come and you will surely be blessed Everyone is invited to join the JIL Vestfold Christmas Gathering 2017: 1st part: Saturday Worship Service kl 12 - 14 (12 pm - 2 pm) 2nd part: Christmas Gathering kl 16 - 18 (4 pm - 6 pm) There will be an exchange gift worth 50 kr and above (unisex) Attire: Semi Formal Theme: Christmas - Perfect Timing Ecclesiastes 3:11 (NIV)... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Tønsberg - Listy do M3 (Letters to Santa3) 09.12

  I morgen kl. 18:00 · Nordisk Film Kino Kilden · Tønsberg, Vestfold

  30 personer er interessert · 20 personer skal

  .... english bellow ... MyCall ( www.mycall.no) oraz Fjord Line (www.fjordline.com) jako partnerzy projekcji zapraszają na film: "Listy do M. 3" opowie historię kilku osób, którym w jeden magiczny dzień przydarzają się wyjątkowe chwile. Bohaterowie przekonają się o potędze miłości, rodziny, wybaczenia i wiary w to, że ten niezwykły świąteczny czas pełen jest niespodzianek. W Norwegii film TYLKO DLA DOROSŁYCH 18+ POLSKI film z ANGIELSKIMI napisami! ENG: "Letters to Santa 3 follows a story of a few individuals, who will experience magical moments on one exceptional day. They will all face the power of love, family and forgiveness. They will also come to believe that this Christmas time is full of surprises...... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.8.

  Interessert

  Live music @harbour

  24. november–31. desember · Harbour Tønsberg · Tønsberg, Vestfold

  30 personer er interessert

  Livemusikk på harbour Hver fredag til lørdag har vi livemusikk på harbour! Her vil det være både kjente oh ukjente, lokale og utenlandske artister på scenen. Vi garanterer topp stemning og en fantastisk atmosfære. Dette er en perfekt anledning til en tur ut med jobb, venner , med nydelig musikk i bakgrunnen. vi ses på vorsspiel @harbour Tønsberg Hos oss er alle velkommen. Kontakt oss på: Harbour.tonsberg@gmail.com 47280843 for bordreservasjon. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Maskeradeball 2017

  9. desember–10. desember · Quality Hotel Klubben · Tønsberg, Vestfold

  25 personer er interessert · 28 personer skal

  Vi har den glede av å ønske alle Vestfold FpU sine medlemmer hjertelig velkommen til vårt årlige juleball som arrangeres den 9. desember. I år blir det ikke bare vanlig juleball, men vi har valgt maskerade tema. Så husk maske :-) Detaljert program vil komme senere, men vi kan allerede love at det både blir kåringer, dans og mye sosialt. Det vil også bli servert julebuffet og dessert. Vi vil også i år leie inn profesjonell fotograf som vil være tilgjengelig for å ta kvalitetsbilder av dere som kanskje trenger et nytt profilbilde eller som kanskje bare er glad i en liten photoshoot :-) Egenandelen er satt til 200 kr per pers for Vestfold sine medlemmer. Det inkluderer overnatting, middag og frokost. Påmeldingen er bindende (det betyr at du blir fakturert for kostnadene vi har for deg om du ikke møter opp eller melder deg av etter fristen)! Påmeldingfrist og fristen for å melde seg av er 25.november. Betalingsfristen er 1.desember. Betalingsinformasjon er sendt ut op mail til alle deltagere. Egne invitasjoner til andre fylker i FpU er sendt ut på mail til fylkesformenn. Ta kontakt med din fylkesformann for deltagelse og priser. Vi minner også om FpUs alkoholreglement som slår fast at ingen personer under 18 år skal drikke alkohol på FpUs arrangementer. Det er heller ikke tillatt for medlemmer som kan drikke alkohol å skjenke medlemmer som ikke kan nyte alkohol. Meld deg på ved å fylle ut dette skjemaet: https://goo.gl/forms/fSZhSlQGcPmcFMMf2 Det vil bli arrangert årsmøte tidlig på lørdagen 9. desember. E... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Håkon Bohne signerer

  I morgen kl. 14:30 · Norli Tolvsrød · Tønsberg, Vestfold

  2 personer skal

  Håkon Bohne (1989) studerer jus ved Universitetet i Oslo og jobber deltid i bokhandel. I tillegg spiller han trommer i metallbandet Chéne. Pizzaboyz er debutboka hans.

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.8.

  Interessert

  Desemberkampanje 159,- for stor pizza på brygga

  4. desember–10. desember · Pizzabakeren Tønsberg brygge · Tønsberg, Vestfold

  11 personer er interessert · 4 personer skal

  Stor pizza til 159,-

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Watt-test + 60 min spinning

  I morgen kl. 14:30 · Stamina Trening Tønsberg · Tønsberg, Vestfold

  9 personer er interessert · 11 personer skal

  Bård inviterer til watt-test samt 60 spinning etterpå. Åpent for TCK-medlemmer selv om ikke medlemskap på Stamina. Ta gjerne med en kake e.l til kaffen etterpå. Møt opp presis :-) Viktig at de som skal være med velger "Skal" slik at vi har oversikt. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Jazzkafè med Elvebyen Jazzband

  I morgen kl. 13:00 · Tønsberg Jazzklubb · Tønsberg, Vestfold

  4 personer er interessert

  Elvebyen Jazzband ble etablert i 2014 i Drammen. Bandet har tradisjonell dixieland besetning, med cornet, klarinett/sopransax, trombone, gitar, kontrabass og trommer. Bandets medlemmer består av «modne» menn som har med seg erfaring fra bla. Royal Garden Jazzband, Drammen Dixieland Band, Cellar Jazzband, Drammen Storband, Aspheim Oldtimers, Operaorkesteret (Den Norske Opera), Radiostorbandet og Papa Dennis Jazzband. Bandet består av: Ivar Andresen / piano, Sigmund Bjertnes / Cornet, Knut Torgersruud / Klarinett/sopransax, Thore Henrik Mørch / Trombone, Knut Terje Bergodd / Gitar, Sture Janson / Kontrabass, Kjetil Løberg Jensen / Trommer. Musikkformen er det som på godt norsk kalles gla´jazz. Altså den jazzen som oppsto hovedsakelig i 1920 -30 årene, og som som først sprang ut fra den sorte befolkningen i USA og som fikk en fornyelse etter andre verdenskrigen.... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Kodeklubben 9. desember

  I morgen kl. 11:00 · Tønsberg og Nøtterøy bibliotek · Tønsberg, Vestfold

  2 personer er interessert · 3 personer skal

  Vi ønsker velkommen annenhver lørdag til Kodeklubb på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek. Høstens datoer: 2. september 16. september 30. september 14. oktober 28. oktober 11. november 25. november 9. desember For mer informasjon, se https://www.digitalungdom.no/kodeklubben_tonsberg Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Togbutikkens juleverksted 2017

  I morgen kl. 10:00 · Togbutikken · Sem, Vestfold

  50 personer er interessert · 14 personer skal

  Togbutikkens tradisjonelle juleverksted! Her blir det demonstrasjon av smussing, dioramabygging, plastmodellbygging og landskapsteknikker. Vi kjører forskjellige demonstrajoner gjennom hele dagen. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.9.

  Interessert

  Trær og fortellinger │Tor Jarle Wergeland

  30. november–21. desember · Galleri BKD · Tønsberg, Vestfold

  Velkommen til Tor Jarle Wergelands debututstilling i Galleri BKD! Wergelands utstilling Trær og fortellinger består av svært naturalistiske blyant- og kulltegninger som åpner et univers av myter og historier.... Se flere

 •