Tweet This
Back to All Events

Bassengtrening for alle SDK-medlemmer - Sandefjord Dykkerklubb

Vi har bassengtrening i Bugården svømmehall og dette er en familieaktivitet der medlemmer av Sandefjord Dykkerklubb kan komme. Husk at alle aktiviteter skjer på eget ansvar. ;-) Badevaktene har gått hjem!

Det blir aktiviteter både for undervannsrugby og dykkere så møt opp i god tid før 15:00 slik at vi er inne i bassenget til kl. 15:00. Dusjing før bading er obligatorisk. Ikke la noe ligge igjen i dusjen eller løst i garderoben slik at badevaktene får vasket garderobene før de går for dagen. 

Fridykking er en idrett de aller fleste kan lære og mestre på en god og sikker måte. I korte trekk er fridykking dykking uten bruk av pustegasser og flasker på ryggen. Du holder pusten og dykker. Alt du trenger er dykkemaske, snorkel og svømmeføtter. Vi har utstyr til utlån. Kom og prøv! :-)

De som ønsker kan ta med dykkeutstyr for å "tørrtrene" litt på eget ansvar. Sett eventuelt dykkeutstyr rett inn i svømmehallen ved kiosken. Ikke ta det inn gjennom garderobene og husk å bruke blybelter som er "snille" med flisene i hallen. :-)

Det blir arrangert "Prøv dykking" for dere som ikke har prøvd dykking før, og dette er åpent for ikke-medlemmer også. Sehttps://www.facebook.com/events/490321704700547/

Later Event: December 9
Lørdagsjazz - Draaben Kulturbar