Tweet This
Back to All Events

Christmas Show 2017 - Bakkenteigen Kulturhus

Sekken er pakket og klar for en kveld full av Glenn Millers fantastiske repertoar. I tillegg til Millers musikk er det en del kjente og kjære julemelodier som spilles. Og som vanlig blir det noen overraskelser i showet.

Glenn Miller Orchestra Scandinavia spiller på lisens fra Glenn Miller Productions, Inc., New York, U.S.A. og turnerer jevnt i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Frankrike. Orkesteret ledes av trombonisten Jan Slottenäs, som har samlet unge musiker fra Sveriges jazzelite til denne turneen.

I forkant av årets juleshow har Jan vært i Glenn Millers rikholdige notebibliotek med flere enn 1 500 musikkarrangementer og lett fram flere sjeldne spilte låter. Disse blir å høre på denne flotte julekonserten.