Tweet This
Back to All Events

Fullmåneritual - Sandefjord, Norway

Hva er fullmåneritual i White Feather Shamanic School®?

Under ritualet bruker vi kraften til månen for å hjelpe naturen rundt oss og for å få hjelp med våre egne prosjekter og problemer.

Ritualet gir vi som en gave til Moder Jord, for å hjelpe til med de vanskelige utfordringene verden står ovenfor i dag, både sosialt og i forhold til klima.

Under ritualet er det ofte en fredfull stemning, og vi kommer i nær kontakt med vår essens – det som virkelig er deg. Og vi kommer i nær kontakt med energifeltene til Moder Jord og månen.

Dette hjelper deltakerne med styrke, kraft og innsikt til sine personlige utfordringer og viktige prosjekter som er aktuelle i deres liv de neste 30 dagene.

Kvelden kan hjelpe deg med å gi slipp på det du ikke har behov for og åpne deg opp for nye muligheter!

Denne kvelden vil du få en spesiell opplevelse med sjamanisme, healing og runemagi. Vi vil fokusere på overgangen fra et år til et annet, og hva du har behov for i denne tiden. Tilgivelse kan være viktig i denne perioden, og er noe du kan få hjelp til under ritualet. 

Du er hjertelig velkommen til et vakkert arrangement i førjulstida.

Tid: 4. desember 20.00 - ca. 21.30

Sted: Sandefjord - Hjertnesskogen. Vi møtes ved Gapahuken, i midten av Hjertnesskogen. Ca 5 minutter å gå fra veien. Usikker på hvor det er? Ta kontakt med meg!

Hva skal du ta med?

En flaske med vann (optimalt er en glassflaske)

Arrangementer varer i ca 1,5 time.

Deltakelse: 200,- (påmelding i eget skjema på min hjemmeside)

http://marianfinsen.com/fullmaneritual/

Earlier Event: December 4
ADHD Kafe, Larvik
Later Event: December 4
Fullmåneritual - Sandefjord, Norway