Tweet This
Back to All Events

Råkk'n'Romjul med The Wednesday Crashers! - Thaulows scene & bar

THE WEDNESDAY CRASHERS!

Det startet tilfeldig på en jamsession en onsdag på Thaulows Bar & Scene i Kurbadhagen, og fungerte så bra at det ble et heidundrende rock’n’roll-band ut av det! 
Nå er The Wednesday Crashers klare for å gi Thaulows en hel romjulskveld med rock-, punk-, metal-, og new wave-klassikere som får svetten til å sile, akevitten til å øke et par prosent i styrke og publikum til å hyle etter mer, mer, mer. 
Lurer du på hvordan det hadde hørtes ut hvis Elvis og Hamburg-versjonen av The Beatles hadde invitert The Clash, Blondie og Ramones på fest, og de igjen hadde tatt med seg Hüsker Dü, Judas Priest, Dr. Feelgood og David Bowie med Ziggy Stardust-sminke som gjester? Du har ikke lurt på det, nei… Det hadde strengt tatt ikke de fire medlemmene i Wednesday Crashers heller, før de mikset disse band-ingrediensene i rock’n’roll-blenderen og tilsatte passe doser AC/DC, Joan Jett, Green Day, Rolling Stones og Simon & Garfunkel (ja, dem, ja!). 
Resultatet ble umiddelbart den klassiske Wednesday Crashers-eliksiren, som de som får smaken av den må ha bare mer og mer og mer av.
Trommis/vokalist Lobo-Tony Crasher, vokalist Maria Crasher, gitarist/vokalist Chris Crasher og bassist/vokalist Bee Tee Crasher (eller Lutz Lundberg, Pia Lundberg, Christopher Haugan Lyngedal og Bjørn Tore Brøske som de kaller seg når de forlater scenen og går omkring i byen som helt vanlige mennesker) står klare for å gi deg rock’n’rollens vidundermedisin. Og som det blir sagt rundt om i verden: With The Wednesday Crashers, every day of the week is a fun day to crash!
Billettpris: 200 kr for de snille barna, 100 kr for de slemme.

Later Event: December 28
Harbour Torsdag