Tweet This
Back to All Events

HVA SKJER I SANDEFJORD LØRDAG 2. DESEMBER?

Arrangementer Sandefjord

 

 

 

DES.2

Ensomt juletre søker gaver

jul-30015.jpg

26. november–20. desember · Clarion Collection Hotel Atlantic · Sandefjord, Vestfold

Vi inviterer til årets hyggeligste innsamlingsaksjon! For sjette år på rad samler vi inn julegaver til barn og voksne som trenger litt ekstra glede og omtanke. Har du også lyst til å glede noen? Da kan du legge en gave under juletreet vårt. Alle gaver skal være nye/ubrukte, og vi ber deg om å merke den godt, slik at vi kan se hvem den passer til. F.eks. jente 2 år, gutt str. M eller voksen dame som liker å lese. Vi setter stor pris på om gavene blir levert før 15. desember, slik at vi rekker å gi den videre i god tid før julaften. Gavene blir gitt videre via lokale veldedige organisasjoner. For hver gave som blir lagt under treet vårt, gir vi 10 kroner til UNICEF sitt viktige arbeid for å beskytte barn. 

 •  

  DES.2

  Interessert

  Ringeren i Notre Dame

  1. desember–3. desember

  114 personer er interessert · 5 personer skal

  Nå inntar Sandefjord Kulturskoles teatergrupper vakre Sandar kirke med forestillingen "Ringeren i Notre Dame"! For første gang etter kommunesammenslåingen skal teaterelever fra både Stokke og Sandefjord forene krefter for å bringe til liv Victor Hugos udødelige roman. Over 60 aktører i alderen 9-19 år vil være å finne på scenen - og dette blir ikke noen pastellfarget Disney-versjon, men en dramatisk historie om kjærlighet, ensomhet og tilhørighet. Elever fra hele fem teatergrupper i Kulturskolen er med i oppsetningen, som spilles 1.-3. desember kl 19. Vi har også vært så heldige å få musikalsk støtte fra middelalderbandet Canardus Horribilis, som skal spille live under forestillingen. Dette blir en visuell og stemnings... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.1.

  Interessert

  IvoJul på Scandic Park

  17. november–16. desember · Scandic Park Sandefjord · Sandefjord, Vestfold, Norway

  460 personer er interessert · 166 personer skal

  En av Norges største revysuksesser er tilbake! Ivo DaCapo inviterer til intim, helsprø og musikalsk IVOJUL på legendariske Tre Lykter. PERFEKT anledning for årets JULEBORD! Ivo DaCapo har gledet over 130 000 publikummere med sine show både i Vestfold og på Dizzie Showteater i Oslo - og høstet flotte kritikker gjennom 14 år! I sommer tronet "IVO KJENDIS" som Norges tredje største sommerrevy! SPILLEDAGER Fredag 17. nov kl. 20.15 - PREMIERE! Lørdag 18. nov. kl 20.15 - FÅ BILLETTER! Fredag 24. nov. kl. 18.30 - FÅ BILLETTER! Lørdag 25. nov kl. 18.30 - FÅ BILLETTER! Lørdag 25. nov kl. 20.15 Fredag 1. des kl. 18.30 Fredag 1. des kl.20.15 - UTSOLGT!... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.1.

  Interessert

  Spis så mye du vil for 455kr.

  31. oktober–23. desember · Brygga 11, Geir Skeie · Sandefjord, Vestfold, Norway

  381 personer er interessert · 47 personer skal

  Lutefisk, Juletorsk eller Pinnekjøtt. Spis så mye du vil for 455kr. Serveres tir-lør fra 17.00 helt frem til lille julaften. Vi har også julebordsmenyer, til store og små grupper. Vi har også vanlig a la carte meny i hele perioden. Vi gleder oss til å se dere på Brygga. #ektefiskelykke God Jul :) Se færre

 •  

  DES.2.

  Interessert

  Kurbadets Julemarked

  2. desember–3. desember

  432 personer er interessert · 4 personer skal

  Kurbadets Venner ønsker velkommen til julemarked på Kurbadet. Her kan du finne den perfekte egenproduserte julegave, som insekts- og fugle"hoteller", smykker, malerier, strikkeartikler, julegodt og mye, mye mer. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.1.

  Interessert

  Mudo Gym Sandefjord sin Julekalender :-)

  1. desember–24. desember · Mudo Sandefjord · Sandefjord, Vestfold, Norway

  38 personer er interessert · 1 person skal

  Bli med oss gjennom 24. luker!🎅🏻 Nå er det snart 1.des, og det er tid for julekalender. Bli med oss her på Mudo Gym Sandefjord, gjennom 24 treningsvideoer. Gjennom alle videoene lærer vi deg effektive og morsomme treningstips som enkelt kan øke din motivasjon og styrke. Vi kommer blant annet til å gå gjennom funksjonell trening, baseøvelser og noe av det nye utstyret vi har fått inn på senteret. Er du klar? Gå inn på arrangement og trykk på "skal" Vi ses :-) Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Kim Dürbeck // Kurbadhagen

  I morgen kl. 23:00 · Kurbadhagen - Musikkbar & Cocktailbar · Sandefjord, Vestfold, Norway

  20 personer er interessert · 9 personer skal

  "Møtes i Hagen" sier vi, og gleder oss til det. For det har blitt en sånn hyggegreie. Helga er alltid et høydepunkt, og kommende lørdag, 2. desember, blir det disko og elektronisk musikk med Kim Dürbeck. Så nå kan vi hvert fall glede oss! Ta frem danseskoa og dans med oss i helga! Den elektroniske produsenten Kim Dürbeck har varmet opp for artister som Black Devil Disco Club (FR), Onra (FR), Ashley Beedle (UK) og Giorgio Moroder (IT). Kim turnerer også med Cezinando, men har base i Sandefjord -- flaks for oss! Han er på fra 23:00 og barene åpner 20:30 Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.1.

  Interessert

  Trudes julekalender

  1. desember–24. desember · Team Treningssenter · Sandefjord, Vestfold, Norway

  180 personer er interessert · 69 personer skal

  ENDELIG SNART TID FOR JULEKALENDER IGJEN!!!! :-) Jeg vil i år som i fjor lage en julekalender for dere som inneholder daglige tips om trening og kosthold :) Du trenger ikke å møte opp noe sted, bare foran din egen PC eller mobile skjerm. Hver eneste dag kan du vinne premier som PT timer med meg hvis du deltar. Hver dag får du nye instruksjoner om hvordan du kan vinne, og det er ikke vanskelig, det blir faktisk lekende lett ;) Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.1.

  Interessert

  Fotball helg på James Clark

  1. desember–3. desember · James Clark FotballPUB · Sandefjord, Vestfold, Norway

  8 personer er interessert

  Fredag 1. Desember: 20:45 Leeds – Aston Villa Lørdag 2. Desember: 13:30 Chelsea – Newcastle 16:00 Brighton – Liverpool 18:30 Arsenal – Manchester United 20:45 Athletic Bilbao – Real Madrid Søndag 3. Desember: 13:15 Lillestrøm – Sarpsborg 08 NM i fotball (FINALE) 14:30 Bournemouth – Southampton 17:00 Manchester City – West Ham Kampene vises på 4 storskjermer og 3 Lyd soner. Fotball er best på pub :)... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Wanted Duo / Haukerød Puben

  I morgen kl. 22:00 · Haukerød Puben as · Sandefjord, Vestfold, Norway

  9 personer er interessert · 3 personer skal

  Wanted Duo består av Rune Simonsen og Morten Vestly . Og det blir som vanlig topp stemning og godt driv med akustisk Country Rock, Rock n Roll, klassikere og et godt knippe egne låter. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Sandefjord - Listy do M3 (Letters to Santa3)

  I morgen kl. 20:30 · Hjertnes kulturhus · Sandefjord, Vestfold, Norway

  139 personer er interessert · 52 personer skal

  .... english bellow ... "Listy do M. 3" opowie historię kilku osób, którym w jeden magiczny dzień przydarzają się wyjątkowe c... Se flere

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.1.

  Interessert

  Bak et pepperkakehus - Gi håp til jul

  16. november–20. desember · Krogsveen Sandefjord · Sandefjord, Vestfold, Norway

  84 personer er interessert · 12 personer skal

  Bli med og støtt en god sak ved å bake et pepperkakehus! Krogsveen avd. Sandefjord oppfordrer nå alle barnehager, skoler, foreninger og privatpersoner til å bake et pepperkakehus som skal auksjoneres bort til inntekt for Kreftforeningen - "Gi håp til jul". Dette er en hyggelig juleaktivitet for barna – og ikke minst er det flott å kunne bidra til en god sak! Vi håper at så mange som mulig vil delta på dette arrangementet før jul❤️ - HUSK PÅMELDING innen 20. november. Byggverkene stilles ut i en egen pepperkakelandsby på Hvaltorvet kjøpesenter i Sandefjord. Krogsveen avd. Sandefjord lager salgsoppgaver, annonser og gjennomfører budrunder. Her kan alle by! Pengene vil uavkortet gå til Kreftforeningen og øremerkes kampanjen “Gi håp til jul”.... Se flere | Se færre

 •  

  DES.2.

  Interessert

  Elling Hem og Gunnar J.Hansen

  I morgen kl. 22:00 · KNAUS PUB · Sandefjord, Vestfold, Norway

  7 personer er interessert · 3 personer skal

  Det blir høy partyfaktor på puben lørdag 2.desember når Elling og Gunnar inntar scenen hos oss igjen😃👍🎄 Velkommen 😃

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Boklansering

  I morgen kl. 13:00 · Sandefjordmuseene · Sandefjord, Vestfold, Norway

  Program: 1) Kort introduksjon ved Dag Ingemar Børresen, daglig leder ved Hvalfangstmuseet, 2) Forfatter Unn Christensen forteller kort om personen Chr. Christensen 3) Forfatter Stig H. Christensen innleder om Chr. Christensens virksomhet 4) Et fiktivt intervju med verftseier og hvalreder Chr. Christensen (rollespill) Tidsramme: 1 time. Etterpå blir det salg av boka, og de som vil kan samles til lunsj på Atlantic hotell (Harpunen) fra kl 14.30 til 16. Det serveres lunsjtallerken med dessert og kaffe (pris: 210 kr). Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.1.

  Interessert

  Julebord på FjordLine - MS Oslofjord

  3. november–22. desember · Fjordline Sandefjord - Strømstad · Sandefjord, Vestfold, Norway

  4 personer er interessert · 2 personer skal

  Gruppearrangement min. 10 personer Grunnet tekniske problemer måtte vi opprette et nytt arrangement Opplev et hyggelig julebord sammen med gode venner eller kollegaer. Nyt Fjord Lines velsmakende julebuffet inkludert drikke til Strømstad. Sving dere til levende musikk på returreisen fra Sandefjord. Benytt sjansen til å få unna juleinnkjøp av både mat og gaver i vår store taxfree butikk på 1200 kvm på dekk 4, og nytt julemarked på dekk 5. Fjord Lines kjøkkensjefer har i samarbeid med Odd Ivar Solvold, tidligere Norgesmester i kokkekunst, satt sammen ett fantastisk julebord med tradisjonell norsk julemat. Odd Ivar Solvold er kjent for å levere matopplevelser utenom det vanlige. Men han lover på tro og ære: julematen tukler han ikke med. Det innebærer kjente og kjære smaker som pirrer, begeistrer og framkaller stemningen vi alle søker etter i den stille tid – følelsen av jul... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.1.

  Interessert

  Årets sprekeste julekalender for årets sprekeste medlemmer

  1. desember–24. desember · Stamina Trening Sandefjord · Sandefjord, Vestfold, Norway

  46 personer er interessert · 2 personer skal

  I årets julekalender kan du vinne fine premier, og bli en enda sprekere versjon av deg selv før jul. Hver dag kommer vi til å legge ut en øvelse, oppskrift eller konkurranse.... Se flere

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Trashville

  I morgen kl. 22:30 · The Note - café og musikkbar · Sandefjord, Vestfold, Norway

  4 personer er interessert · 4 personer skal

  Dette er et band fra Grenland, som spiller musikk i blues/ rock sjangeren. En voksen gjeng med lang fartstid. Har spilt bl.a på Whrightegaarden, Kafe k og Lundetangen pub. Bandet spiller egne låter, men også coverlåter av AC/DC, Whitesnake, Deep Purple osv. Cc: 100,- Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Ettermiddagsblues med Zoot Ramblers

  I morgen kl. 16:00 · The Note - café og musikkbar · Sandefjord, Vestfold, Norway

  2 personer er interessert

  Vi fortsetter vår trivelige og populære ettermiddagsblues med husbandet vårt, som består av Knut Nordhagen, Tor Arne Hansen og Per Eriksen. Velkommen skal du være til gode toner midt i julegateåpningen! Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Martin Schreiner, Andrea Pettersen, Håvard Windingstad

  2. desember–30. desember · Sandefjord Kunstforening · Sandefjord, Vestfold, Norway

  26 personer er interessert · 1 person skal

  Velkommen til årets siste utstilling! Utstillingen åpnes av tegnefilmskaper og animatør Hans Jørgen Sandnes. Ænglekoret synger. Vi håper du kommer!! Kunstnerne: Martin Schreiner (f 1986, Fredrikstad) er en kunstner som siden sin debut på QB Gallery i 2015 vekker interesse både nasjonalt og internasjonalt. Schreiner skaper unike univers der mytiske figurer, historiske- og populærkulturelle referanser og kompliserte abstrakte mønster danner grunnlag for personlige historier. Over tre soloutstillinger (2015-2016) bruker han kunstens språk til å bearbeide sorgen og savnet etter en nær venn. I 2016 deltok Schreiner på utstillingen SKILLINGSVISER sammen med Sverre Bjertnes, Lars Morell og Christer Glein i QB Gallery. Tildigere solo-utstillinger er blant annet Bær Krykken som en Krone og Etter All denne Tiden, Rod Bianco Gallery, Oslo (2016) og Mørk var Natten / Kald var Marken, QB Gallery, Oslo (2015). Andrea Pettersen Andrea Pettersen (født 1988 i Sandefjord). ”Jeg pl... Se flere | Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  ÅPNING AV SALONGEN Nails Revolution Aleksandra Kuzniewska

  I morgen kl. 11:00 · Nails Revolution Aleksandra Kuzniewska · Sandefjord, Vestfold, Norway

  24 personer er interessert · 11 personer skal

  Vi inviterer deg til å feire åpningen av salongen 🎊🥂🎂 Vil servere i denne dagen kaffe, kaker og mye mer overraskelser for alle besøkende Kom gjerne innom i løpet av dagen for en hyggelig prat og for å se på vår nye salong 🌷 💅🏻 VELKOMMEN 💅🏻💕 Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Julebord med Vestfold dykkekrets

  I morgen kl. 17:00 · Color Line Sandefjord-Strømstad · Sandefjord, Vestfold, Norway

  11 personer er interessert · 15 personer skal

  Hei! Vestfold dykkekrets arrangerer i år julebord for alle som er medlem av en klubb i Vestfoldkretsen. Turen går med Strømstadferja fra Sandefjord kl 17, og vi spiser julebuffet på veien ut. Aldersgrense på denne avgangen er 20 år på grunn av alkoholservering. Kretsen sponser deler av julebordet, og egenandelen blir derfor på 225 kroner per pers. Dette er en flott mulighet til å bli kjent på tvers av klubbene og styrke samholdet, så vi håper så mange som mulig har anledning til å bli med på turen :) bindende påmelding innen 31/10! Vi trenger fullt navn og fødselsdato for å kunne bestille biletter. NB!! Påmelding skjer ved betaling til konto 0540.08.80753 innen 31/10!! Merk betalingen med fullt navn :) Vel møtt! :) Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Oljemalings kurs med Eric F J Wilson

  2. desember–3. desember · Kreative kurs Sandefjord As · Sandefjord, Vestfold, Norway

  4 personer er interessert · 3 personer skal

  Mesteren Eric F J Wilson kommer til Sandefjord for å holde kurs i oljemaling og tema er Wild Life . Tid : 2 og 3 desember 2017.Fra kl.10-17 begge dagene. Pris : 3000kr. inkludert lunsj, kaffe te Kun 2 ledige plasser igjen UNDERVISNINGEN ER PÅ ENGELSK. Eric bor i England og er kjent for sine fantastiske wild life bilder. Er desverre fullbokket til våren så lenge til han evt kommer til meg igjen. Halve kursavgiften betales ved påmelding.Bindende påmelding Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Boklansering lørdag 2.desember

  I morgen kl. 13:00 · Hvalfangstmuseet Sandefjord · Sandefjord, Vestfold, Norway

  10 personer er interessert · 5 personer skal

  «Christen Christensen. Hvalfangstpioner i Sørishavet», Stig H. Christensen og Unn Christensen Boklansering lørdag 2. desember kl. 13 på Hvalfangstmuseet Program: 1) Kort introduksjon ved daglig leder ved Hvalfangstmuseet, Dag Ingemar Børresen 2) Forfatter Unn Christensen forteller kort om personen Chr. Christensen 3) Forfatter Stig H. Christensen snakker om Chr. Christensens virksomhet 4) Et fiktivt intervju med verftseier og hvalreder Chr. Christensen (rollespill) Arrangementet er gratis. Åpent museum fra kl.11.00. Se færre

 •  

  DES.2.

  Interessert

  Åpning av Mariola Veiby Studio

  I morgen kl. 11:00

  Drinker · 105 personer

  Ønsker dere ❤️lig velkommen til åpning av ny salong/studio, kanapeer med någått attåt 😘😘😘

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  SKRUK – Medan vi ventar på jul

  I morgen kl. 15:00 · Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) · Sandefjord, Vestfold, Norway

  15 personer er interessert · 2 personer skal

  SKRUK inviterer til ei helg i høytidens tegn, bl.a. med sitt a cappella-materiale fra plata «Stille natt». Da den kom ut i 1991 solgte den til platina, og ifølge pressa satte den en ny standard for juleplater i Norge. Den inneholder mange av våre mest kjente og kjære julesanger, blant annet Erik Hillestads nye oversetting av Glade jul; Stille natt. Dirigent er Per Oddvar Hildre. Se færre

 •  

   

  Se flere bilder

  DES.2.

  Interessert

  Lørdagsjazz med Cecilie Grundt Quintet

  I morgen kl. 16:00 · Draaben Bar · Sandefjord, Vestfold, Norway

  42 personer er interessert · 8 personer skal

  Cecilie Grundt Quintet ble startet opp våren 2016 på Jazzlinja i Trondheim. Bandet blir ledet av saxofonist Cecilie Grundt fra Stavanger, som er en «up-and-coming» musiker i jazz-Norge. Hun har spilt på stadig større scener som Dokkhuset, Nasjonal Jazzscene Victoria og på flere norske jazzfestivaler. Kvintetten spiller Cecilies originale komposisjoner, med Wayne Shorter og Joe Henderson som sentrale innflytelser. Melodisk solospill, hardtsvingende modaljazz og vakre ballader gir bandet et dynamisk og variert musikalsk utrykk, og en minneverdig konsertopplevelse. Musikerne i bandet består av Cecilie Grundt (saxofon), Øyvind Mathisen (trompet), Håvard Aufles (piano), Morten Berger Stai (bass) og Vetle Larsen (trommer). Medlemmene kan også høres i band som BenReddik, Zenos Mode, Sondre Ferstad Ensemble, Nils Olav Johansen Trio og Aufles Turbomodul. Se færre