Tweet This
Back to All Events

Familieforestilling: Reisenissene - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

«Det er ikke hva vi har, men hvem vi har som er det viktigste.» (Sitat nissemamma). I musikalen laget av SideScener møter vi reisenissene nissemamma, hennes to barn nissesøster, nissebror og deres gamle venn banjonissen. Som magiske reisenisser våkner de hver morgen opp på et nytt sted, men hvor de havner vet de ikke selv. Med denne forestillingen flyttes fokuset vekk fra den tradisjonelle A4-familien og inn i et moderne familiebilde med en alenemamma med hennes to barn. I den hektiske førjulstiden prøver Nissemamma å få nissebarna til å forstå at det er ikke det materialistiske som er det viktigste, men det at vi har hverandre, uansett livssituasjon. (Passer fra 4 år)

Skuespillere er: Thale Krogtoft, Christina Strøm, Stefan Strømnes og Mikael Jonassen