Tweet This
Back to All Events

Agnes Stock - Festauranten

Agnes skriver om seg selv: 
"Jeg er 23 år og fra Tønsberg. Jeg er født i Sverige, men flyttet til Norge da jeg var nesten fire år. Jeg har likt å synge så lenge jeg kan huske, har også spilt gitar, fiolin og saksofon i løpet av oppveksten. Jeg gikk musikklinja på SVGS, og i ettertid gikk jeg et år på LIPA. Siden har jeg jobbet et år. Jeg liker å synge sanger som har litt betydning for meg, en tekst jeg kan relatere til eller sanger med fin melodier, gjerne av sjanger rolig pop, jazz eller country. Så gleder jeg masse til å synge på Festauranten, dette blir min første julekonsert, noe jeg synes er utrolig stas! Håper dere kan ha lyst til å komme å høre på :)" 

På Youtube finns d eksempler på hennes sang. Med seg på Festaurantens konserter 18 og 19 Des. har hun: 
Helge Christensen - trommer, Olaf "Knerten" Kamfjord - bass, Øystein Trollsås - Saxofon/Fløyte, Stian Tveit - Piano og Torkil Myhre - gitar. Lars Petter Kristiansen leverer lyd og lys. Billetter legges ut på Hjertnes.no. Vi gleder oss!