Tweet This
Back to All Events

Jungelboken - Tønsberg Amatørteater

Tønsberg Amatørteater ønsker deg velkommen til Jungelboken. Jungelboken er basert på Rudyard Kiplings bøker. Dette er historien om unggutten Mowgli, som ble oppfostret av en ulvefamilie i den ville jungelen. Forestillingen hadde første gang premiere på Bryggeteateret i Norge, november 1989. Svein Gundersen har skrevet musikken, Arne Lindner Næss og Wayne McKnight har skrevet manus. Det var meningen å spille 40 forestillinger, men i løpet av tre år ble musikalen vist hele 200 ganger, med 100 000 publikummere. Historien kommer opprinnelig fra India, og i denne oppsetningen vil dere bli tatt med inn i den indiske jungelen.

KJØP BILLETTER HER: http://info.ticketco.no/jungelboken

Onsdag 13.12 kl 18:00
Torsdag 14.12 kl 18:00
Fredag 15.12 kl 18:00
Lørdag 16.12 kl 12:00, 15:00 og 18:00
Lørdag 17.12 kl 13:00 og 16:00

Mowgli ble som spedbarn funnet og reddet av den fornuftige panteren Baghera. Han vokser opp hos snille ulver og får venner blant alle dyrene i jungelen. Bestevennen er den livsglade og bekymringsløse bamsen, vegetarianeren Baloo. Fienden er den sultne og veldig lite modige og onde tigeren Shere Khan. Musikalen har feiende flott musikk, fartsfylt dans og spenning fra start til slutt. 

Velkommen til forestilling!

Dramatisering: Arne Lindtner Næss

Musikk: Svein Gundersen

Regi: Helge Hammelow-Berg