Tweet This
Back to All Events

Desemberstemninger – Ole Edvard Antonsen m/Didrik Solli-Tangen - Sandefjord Kirke

Ole Edvard Antonsen´s førjulsturné ”Desemberstemninger” har blitt en hyggelig tradisjon rundt i Norges land og blir av mange kalt den ultimate julekonserten. 
Etter fjorårets turné, som publikum omtalte som den beste til nå, har han valgt å ta med seg de samme gjestene som i fjor, nemlig det unge stjerneskuddet Stine Hole Ulla i tillegg til den godt etablerte stjerneartisten Didrik Solli-Tangen. Begge er veldig allsidige sangere og samtidig godt skolerte i den klassiske verden, akkurat som Ole Edvard sjøl.
Iløpet av 5 uker besøker denne store produksjonen med band, lyd og lys,
kirker og kulturhus i hele Norge fra Alta i nord til Kristiansand i sør, samt vestlandet og hele østlandsområdet.

Ole Edvard Antonsen trenger vel neppe noen nærmere presentasjon, men som en av verdens fremste trompetsolister i dag og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner opptrer han jevnlig som solist på de store musikkscenene rundt omkring i verden. 
Eksempelvis Carnegie Hall NY, Musikverein Wien, Suntory Hall Tokyo, Sydney Operahouse, Barbican i London, Philharmonie i Berlin i tillegg til store arenaer som Olympiahalle München, Seoul Olympic Stadium, m.m.. 

Det har blitt en hyggelig tradisjon at sangeren Didrik Solli-Tangen er med som gjest på denne juleturnèen . Didrik og Ole Edvard er to lekne herrer, noe som har resultert i et briljant musikalsk samarbeid og en rekke morsomme overraskelser ved tidligere julekonserter. 
Didrik er utdannet klassisk sanger fra Barratt Due´s Musikkinstitutt med beste mulige karakter. Når Didrik´s klokkeklare stemme og Ole Edvards trompet runger rundt i våre kirker og kulturhus , da kan julehøytiden for alvor senke seg over vårt publikum .

Som i fjor, er den andre gjesten på årets turné unge stjerneskuddet Stine Hole Ulla.
I 2012 trollbandt hun det norske TV-publikummet som vinner av Norske Talenter med sin utrolig vakre stemme. Hun har vært med i talentutviklingsprogrammet til Musikkonservatoriet NTNU i Trondheim samt ved Barratt Due´s Musikkinstitutt i Oslo. Hun har spilt inn juleplate med Kringkastingsorkesteret, opptrådt som første norske artist sammen med KYGO og deltok i den norske Melodi Grand Prix finalen i 2016. 

Hjertelig velkommen til årets utgave av
den stemningsfulle førjulskonserten ”Desemberstemninger”, 
av mange kalt den ultimate julekonserten !