Tweet This
Back to All Events

Seigmen / Støperiet - 16. desember

Seigmen tilbake på Støperiet scene i Tønsberg! 

Vi kan ikke love en fast tradisjon, men faktum er ihvertfall at Seigmen returnerer til Støperiet i adventstida, ganske nøyaktig et år etter forrige besøk. Denne gangen har de en eller to ekstra gode anledninger for å invitere til fest. For det første slippes en eksklusiv boks med vinylsingler fra albumet Enola samme dag. For det andre har albumet Radiowaves, bandets svanesang fra nittiåra, tyveårsjubileum i 2017. Med disse to ingridiensene og et spillesugent band på hjemmebane, burde det ligge til rette for en skikkelig helaften i Tønsberg før jula setter inn.


Supportband er Coffee & Cigarettes!

Coffee and cigarettes er en bass og tromme, fuzz duo. Deres musikalske utrykk trekker en linje fra 60 talls hard rock til energien til 90 talls punk til deres musikk. Musikken er tung med stort fokus på energi fullt scene opptreden. De har blandt annet spilt på Slottsfjellfestivalen og på Total hvor de varmet opp for Backstreet Girls. I mai slapp de sin første singel og mer kommer mot våren.

https://open.spotify.com/track/0iO6drMTLTaAUAThpyaLwv

Later Event: December 16
IvoJul på Scandic Park