Tweet This
Back to All Events

Lørdagsbarn: Noen daler ned i skjul - Papirhuset Teater

Hva er vel bedre i desembermørket enn en juleforestilling som tar deg med på en fantasifull og humoristisk reise. Dette er en leken og annerledes julehistorie som er i ferd med å bli en klassiker på Kattas Figurteater Ensembles repertoar. 

Noen daler ned i skjul handler om bjørnen Obstfelder, som ønsker seg englevinger til jul, og tanta til Beate som har gått seg vill blant alle julegledene. Sammen må de og publikum ta turen helt til Betlehem. Der blant alle pakkene som nå er blitt til hus i byen, finner de en stall og de møter Josef og Maria. Maria føder et bitte lite Jesusbarn og englene synger om fred på jord. Obstfelder får de etterlengtede englevingene sine og flyr så høyt at de finner veien hjem igjen.

Anbefales fra 3 år