Tweet This
Back to All Events

Gratis julekonsert: Chris Medina og Astrid Tveitan med kor - Tønsberg Sentrum

Tønsberg får besøk av en internasjonal popstjerne!

Astrid Tveitan fra Tønsberg har fått med seg selveste CHRIS MEDINA til Tønsberg Torv! Sammen med Disel & Tønsberg/Nøtterøy og Sandefjord Soul Children stiller de opp for Kirkens Bymisjon og holder gratis julekonsert på Torvet.

Astrid er en habil artist og låtskriver, som bl.a. har deltatt i Melodi Grand Prix. Hun opptrådte nylig på Vestfold Idrettsgalla hvor hun fremførte sin herlige, nyeste singel "Dance Through the Storm".

Chris ble verdensstjerne etter sin deltakelse i American Idol i 2011. Han har utallige konserter og tv-opptredener bak seg, og har bl.a. sunget på det populære "The Tonight Show with Jay Leno". Her hjemme har han vært med i "Beat for beat" og opptrådt på VG-lista for å nevne noe.

Astrid og Chris i duett -og barnekoret Soul Children- dette MÅ jo bare bli bra! 

Vi gleder oss stort - sees på Torvet kl. 14!

Konferansier: Kenneth Hartmann Dahl.

----------------------------------------------------------------
Mer om artistene:

Chris Medina: https://www.facebook.com/OfficialChrisMedina/?fref=ts

Astrid Tveitan: https://m.facebook.com/astridtveitanmusic/

Earlier Event: December 16
Jazzkafé - Quality Hotel Tønsberg
Later Event: December 16
Jungelboken - Tønsberg Amatørteater