Tweet This
Back to All Events

Yoga i vinter med Cecilie - Yoga4You

Nye kursrunder fra uke 44

Priser:
14 uker - 1960,-/140,- per gang
7 uker - 1190,-/170,- per gang
Drop in - 200,-
Klippekort - 1800,- 10 klipp (3 mnd varighet)

Påmelding/spm: ceholtan@online.no/tlf 40201548

Tirsdager kl 1700 (60 min.)
Strong flow er en dynamisk yogaklasse som passer for alle nivåer. Stillingene flyter over i hverandre, og du holder stillingene lenge nok til å komme skikkelig inn i dem og jobbe der. Teknikk forklares for hver øvelse hver gang. Det er noe variasjon fra klasse til klasse. Mye av de samme øvelsene går igjen, men mens vi en uke har spesielt fokus på skuldre kan vi neste uke ha fokus på bakoverbøyninger osv. Selv om klassen kan være fysisk utfordrende, tilpasses øvelsene individuelt og din egen praksis. Musikk brukes i bakgrunnen.

Fredager kl 0930 (75 min.)
Ashtanga 1-2 er for deg som har gjort noe Ashtanga yoga eller dynamisk yoga tidligere, og som ønsker en flyt over praksisen. Du kan også være med om du er helt ny til yoga, klassen ledes hver gang. Vi gjør så langt vi kan i første serien, uten for mye pauser og forklaringer. Det er tilrettelagt for alle nivåer, praksisen er individuell. 
Det er ingen musikk under Ashtanga yoga klassene.