Tweet This
Back to All Events

Bratland, Reiersrud, Kleive og Vinaccia - Rosa frå Betlehem - Tønsberg Cathedral

«ROSA FRÅ BETLEHEM» – TIDENES NORSKE JULEKONSERT?

I SAMARBEID MED DOMKIRKEFESTIVALEN

Endelig kommer Sondre Bratland tilbake til Tønsberg med sin kjente og flotte julekonsert, «Rosa frå Betlehem». Urijazz er vanligvis ikke den mest aktive på julemarkedet, men i år slår vi til, og dette samarbeidet med Domkirken er vi glad for å ha fått til. Plata med denne tittelen ble innspilt allerede i 1992, og programmet har vært presentert i utallige kirker over hele landet, til stor glede for folk i den søte juletid. Den ble innspilt i fødselskirken i Betlehem og regnes for å være en av de de meste kjente og verdsatte juleplatene. 

Sammen med Bratland kommer tre musikere som hver for seg er institusjoner i norsk musikkliv, med stort særpreg på sine respektive instrumenter. De har også samarbeidet med hverandre i ulike bandsammensetninger, blant annet duoen Reiersrud/Kleive. Paolo Vinaccia er en fantastisk perkusjonist – eller rett og slett musiker! – i seg sjøl og i mange fasetter. Han spiller også sammen med Arild Andersen, en annen av årets «jazznisser». Sondre Bratland er ansett som den fremste folkesangeren i Norge, har gitt konserter i over 600 kirker og utgitt 13 egne album. Uttrykket er vidt: religiøse folketoner, country, kveding og grensesprengende prosjekter. Samarbeidet med Iver Kleive ble etablert allerede i 1982 – vi snakker om 35 års norsk musikkhistorie!

Sondre Bratland – vokal
Knut Reiersrud – gitarer
Iver Kleive – orgel
Paolo Vinaccia – trommer, perkusjon

BILLETTER KR 390
URIJAZZ-MEDLEM KR 300
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Forhåndssalg: www.ticketmaster.no