Tweet This
Back to All Events

Stand-Up på Bølgen

En klassisk standupkveld med noen av landets beste og mest spennende komikere. En variert kveld proppfull av punchlines, absurde historier og treffende observasjoner. Genuine komikere med særegne uttrykk, og ikke minst en stor kjærlighet for kunsten de utøver.

På scenen møter du:

Laurits Lundgaard

Laurits har gjennom de siste årene etablert seg på den norske standupscenen, som et friskt innslag som stadig strekker seg etter nye høyder. Fra sin egen standup-klubb i Sarpsborg pønsker han ut nye jokes og vittigheter, som han tar med seg rundt på landets klubbscener. En komiker, alltid full av overraskende vendinger og gode poenger! 


Nils Erik Flatø 

Humorist, jurist og Champagnesosialist: Nils-Erik er en komiker som spiller med eleganse og dybde på scenen. Han får publikum både til å tenke og til å le. Normfrustrasjon og misandri (slå det opp) leveres alltid med positiv energi, og med fortellinger fra et ukonvensjonelt liv forfører han publikum på tvers av generasjoner.


Francisco Briceno

Francisco er en vågal komiker som spøker om temaer som selv mannegruppa Ottar vegrer seg for å røre. Hvis du liker uredd humor som inkluderer rasisme, barn og familieforhold er Francisco din mann. Smart, kjapp og vittig. 

Bjørn Daniel Tørum

Bjørn Daniel storkoste seg sist han besøkte Bølgen, og gleder seg til å komme tilbake med nye vitser og ny energi. I sommer har han vært å finne med eget show på Camden Fringe i London, og i disse dager prepper han på sin helt nye forestilling Profet i egen by, som spilles på Oseberg kulturhus i Tønsberg i Oktober.


Lars Hansen

Lars Hansen er også kjent fra Bølgen tidligere. Med sin sedvanlige sjarme og unike evne til improvisasjon er Lars klar for å guide deg igjennom kvelden i en tråd som ingen vet hvor hverken vil starte eller ende.

Earlier Event: December 1
Juleshow i Tønsberg - Oseberg Kulturhus
Later Event: December 1
Fredagsjam - Gamle Total Scene & Bar