Tweet This
Back to All Events

Lystam Famely Blues Band Cover: 200kr - Bluesn


Middagsgjester 100kr i avslag på inngangen!

Lisa Lystam har fått mange rosende omtaler og er spådd en lysende fremtid. Dette stjerneskuddet ble tildelt Janne Rosenkvists Minnespris 2014 – nabolandets mest prestisjetunge bluespris.

Lisa Lystam kommer opprinnelig fra Mjölby, men er nå bosatt i Stockholm. Sangstemmen er varm, selvsikker og uttrykksfull, krydret med et snev av heshet. Hun har i tillegg lært seg å spille munnspill. Den unge svensken tar utgangspunkt i tradisjonell blues, og hun skaper sitt eget forfriskende, moderne uttrykk med et repertoar bestående av selvskrevne låter iblandet gamle perler fra 30-tallet og fremover.

Gitaristen Fredrik Karlsson har vært hennes musikalske kompanjong en god stund. De startet som duo, og siden har et ordentlig band vokst seg til på organisk vis. Sammen med Mikael Fall opptrer de gjerne i trioformat, og en EP med navnet ”Trio – Lisa Lystam, Micke Fall och Fredrik Karlsson” ble sluppet sommeren 2013. Mikael Fall er forøvrig en høgskoleutdannet munnspiller og i november 2013 ble han verdensmester på instrumentet på World Harmonica Festival i den tyske byen Trossingen.

Den nåværende bandkonstellasjonen har spilt sammen et par år og er blitt meget populære og etterspurte.

”Lisa Lystam är en utmärkt sångerska med ett brett register och en scenisk auktoritet. Som vokalist står hon i centrum men det är gruppens samlade insats som verkligen imponerar.” – Svenska Dagbladet

”Det är inte alla gånger man hoppar ur skorna, men när jag såg Lisa första gången, var det nära” – Jefferson Blues Magasin

I bandet:

Lisa Lystam - vokal
Fredrik Karlsson - gitar
Mikael Fall - munnspill
Matte Gustavsson - gitar
Morgan Korsmoe - bass
Patrik Thelin - trommer

Earlier Event: December 1
Fredagsquiz! - James Clark