Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Lær Unreal Engine med Rock Pocket Games - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Vi har invitert Tønsbergs spillselskap Rock Pocket Games til å lære bort Unreal Engine. Rockpocket Games har hatt suksess med både app-spill og spill for konsoll og PC. Shiftlings kom ut i 2015, og nå jobber de med et nytt og spennende spill kalt Moons of Madness.

Unreal Engine blir brukt av en rekke store spillselskaper for å lage spill, og er et must for alle data- og programmeringsinteresserte der ute! Velkommen!

Sjekk ut: http://www.rockpocketgames.com/

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!