Tweet This
Back to All Events

Teater i Horten kirke 8.nov kl 18.00 - Katharinas stemmer

Det er 500 år siden den lutherske reformasjonen! I den forbindelse og som en del av markeringen spiller KATTAS FIGURTEATER ENSEMBLE denne forestillingen. Billetter kr 100. 
Opplev nydelig sang i skjønn forening med dukkespill og historiefortelling i denne helt unike forestillingen. Skuespiller og buktaler Cecilie Skilling spiller Katharina (og de andre rollene) og det er skrevet ny musikk til teaterstykket! 

Handlingen spinner rundt Katharina von Bora - en av tolv nonner som rømte fra klosteret Marienthorn i 1523 for å slutte seg til reformbevegelsen. Senere giftet hun seg med Martin Luther. I forestillingen vet Katharina ikke dette. Hun er bare en ung kvinne, sendt i kloster som 6-åring og står overfor sitt livs valg: Skal hun bli i klosteret eller skal hun sette både sitt jordiske og sitt evige liv på spill og rømme? 

Alle de kirkelige konfirmantene i kommunen får se forestillingen i egne oppsetninger i Borre og Horten kirke. 8.nov kl 18 i Horten kirke er alle andre invitert!