Tweet This
Back to All Events

Familieforestilling: Grå gubber leker med fyrstikker - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Piken med svovelstikkene av H. C. Andersen handler om den fattige jenta som går gatelangs i kulda på selveste nyttårsaften for å selge svovelstikker. Ingen kjøper noe av henne. I Kattas figurteaters forestilling åpner dukkespiller Tessa Lepistö med å framføre historien, men publikum blir forsinket på grunn av gjøgleren Erlend Tveite som opptrer like utenfor teaterlokalet. Dette starter konfliktfylt, men de to får etter hvert et felles prosjekt. Barna i salen blir fort deltakere i prosjektet, for alle vil redde den lille piken. Dermed blir den planlagte forestillingen endret. Dukkespilleren og gjøgleren forenes i ønsket om å redde fyrstikkpiken. Men er det mulig å endre H. C. Andersens eventyr? (Passer fra 6 år)

Earlier Event: November 4
Rull og sylte-kurs - Granly
Later Event: November 4
Jazzkafé - Quality Hotel Tønsberg