Tweet This
Back to All Events

Næringslivets Fabelaktige Fredag - IFokus As

Vi ønsker å inspirere til videre samarbeid til det beste for Larviks befolkning. Dette blir en ettermiddag og kveld med faglig påfyll og sosial hygge. En dag du sent vil glemme.

Begrenset antall billetter til salg for kr 495,-. Ta kontakt med din iFokus kontakt, eller send en epost til benedicte.lysnes@ifokus.as

Program:
Kl 1400: Dørene åpner. Lett bevertning og mingling.

Kl 1500: Denne ettermiddagen vil du oppleve to veldig inspirerende foredragsholdere som garantert vil gi deg energi og nye perspektiver for deg og din virksomhet.

Ole Petter Nyhaug
Norges råeste fremtidstenker forteller deg hvordan fremtiden vil bli, og hva dette vil bety for fremtidens forbrukere og kunder! Ole Petter er et kjent fjes i markedsanalyse-, medie- og markedsføringskretser. Først og fremst som innovatør og fagperson innen forbrukerinnsikt, markedsanalyse og trender.

Mats Petersson
Mats Petersson er et fyrverkeri av en foredragsholder. Hans entusiasme er ekstremt smittende. Hans humor gjør foredragene til en svært underholdende opplevelse. Samtidig klarer han ved hjelp av moderne idrettspsykologi, tradisjonsbundet kunnskap, forskning og avansert teknologi å ta deg med til steder du knapt visste fantes.

iFokus prisene 2017 deles ut til bedrifter som har utmerket seg innen arbeidsinkludering.

Kl 1830: «Streetfood» serveres på Sanden scene – kafè og bar.

Sammen med Bølgen kulturhus arrangerer iFokus samme kveld konsert med deLillos på Sanden scene (Kl 2100) ! Dj Solli spiller utover kvelden.

NB: Billetter til denne konserten er IKKE inkludert i Fabelaktig Fredag billettene og må kjøpes på bølgen.no