Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Spilldesign 101 - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Vi har invitert brettspillmaker Kristian Amundsen Østby fra Aporta Gamestil å holde et kreativt foredrag om spilldesign. Han står blant annet bak brettspillet Santa Maria og Destination X som kommer ut høsten 2017. Her kan du lære alt du trenger å vite av essensielle forkunnskaper for å kunne lage ditt eget spill, enten det er et dataspill eller brettspill. De har mer til felles enn man skulle tro!

Velkommen!

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!