Tweet This
Back to All Events

Lyden av litteratur: Linda Klakken og Tuva Syvertsen - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

LYDEN AV LITTERATUR

Har du noen gang lest en bok og tenkt at her ville det gjort seg med et soundtrack? Eller hørt et dikt og tenkt at dette ville blitt en fantastisk låt? I programserien Lyden av litteratur utforsker vi samspillet mellom musikk og litteratur. Vi har utfordret musiker og komponist Tuva Syvertsen, kjent fra musikkgruppen Valkyrien, til å komponere musikk/lyd til tekster av fire ulike forfattere. Sammen med forfatterne har hun utforsket hvordan litteratur kan produseres og formidles som noe mer enn ren tekst. Hvordan høres egentlig lyden av litteratur ut? Denne høsten får du mulighet til å oppleve to av disse unike produksjonene fremført live. Lyden av litteratur er et samarbeid med Larvik bibliotek og er støttet av Nasjonalbiblioteket. 


Linda Klakken i samklang med Tuva Syvertsen

En av de nye, spennende stemmene i det norske litterære landskapet er lyriker Linda Klakken, utdannet ved Skrivekunstakademiet i Hordaland. Høsten 2013 fikk hun mye oppmerksomhet for diktsamlingen Mamma, kone, slave, som ble kåret til en av årets beste bøker både i Dagbladet og Bokmagasinet, og fikk lyriker Endre Ruset til å uttale at «de vakreste diktene hennes er til å få frysninger av.» Etter debuten har hun utgitt ytterligere to kritikerroste diktsamlinger. 


Billetter kr 100 kan skaffes på Ticketmaster (Alle rettigheter ved With bok & kaffe fra kl. 19.00 - 19.30)