Tweet This
Back to All Events

Opptatt av barn og unge i Sentrum? - Byskolen Sandefjord

Vi er alle opptatt av stedet der vi bor. Sandefjord kommune deltar i et nasjonalt utviklingsarbeid for å fremme trivsel og helse i nærmiljøet. Vi ønsker et enda tettere samarbeid mellom kommunens nærmiljøutvalg og skolens foreldreutvalg, og vi er spesielt opptatt av en større involvering av byens innbyggere. Prosjektet «Helsefremmende nærmiljø» har allerede besøkt både barne- og ungdomsskolene i nærmiljøet. Nå inviterer vi til et åpent møte – en idédugnad – der absolutt alle er velkommen. Hva er bra der du bor? Hva kan forbedres? Er det noe du savner? Bor du i Sandefjord sentrum? Er du opptatt av barn og unge? Dette er stedet for deg. Vi vil gjerne høre din stemme. Velkommen til en spennende kveld! Spre gjerne budskapet blant venner og naboer som bor i nærmiljøet.

Earlier Event: November 27
Kvalitetsfilmfest på Horten Kino