Tweet This
Back to All Events

Julegrytekonsert 2017 - Frelsesarmeen Sandefjord

Marit Lien Gulliksen ble allerde i januar utfordret av Sandefjord Frelsesarmeen å gi julegrytekonsert i år inn i deres egne lokaler, som en del av deres egne kulturkvelder. Spennende utfordring synes Marit og takket selvsagt ja til en så fin invitasjon. Marit gir en stemingsfull julekonsert med kjente og kjære julesanger sammen med musikerene Erik Fekete på piano, Reinhard Nilo på saksfon/ melodica / fløyte og /Torkild Sannes Søby på bass. Årets gjesteartist, Caravan Joe, er en ung blues og soulartist fra Stokke . Han kommer med selvskrevne låter til konserten. Vi åpner dørene kl. 18.00 og du kan sitte rundt et av de koselige småbordene som er pyntet for konsert, og Sanitetsforeningen i Sandefjord serverer gratis kaffi. Kollekt til inntekt for julegryta. . VIIIIIIIII gleder oss.....