Tweet This
Back to All Events

Inversion Workshop with Yoga Line - Norway Power Yoga

Balansering på føttene kan ofte være utfordrende og vanskelige nok, så når vi snur det på hodet, kan det være både skummelt og skremmende, men også veldig spennende. 
På denne 3 timers workshoppen blir du tatt igjennom en spennende reise opp ned. Vi skal jobbe med teknikker som hjelper deg å løsne frykten, og se den morsomme og trygge reisen dit. 
På disse timene håper jeg å gi deg ferdighetene og tilliten til å utfordre deg selv, men også ha verktøyene for fortsette å praktisere disse stillingene i din egen praksis. 
Kom med ett åpent sinn for å lære noe nytt og spennende. Litt om Line
Line bor nå på Gran Canaria, og har bodd til sammen 21 år i utlandet mellom Spania, Canada og Argentina. Med norskt blod påvirket av mange forskjellige kulturer og mennesker har hun lært hvor annerledes vi tolker kroppene våres. Dette bruker hun til sine elevers fordel med en variert undervisning som tilpasser seg alle kropper og nivåer. Line startet sitt første yoga senter i Argentina og har siden hatt gleden av å dele yoga både der, i Norge og i Spania. Sist drev hun Line Yoga i Sandefjord i 3 år.
Etter mange år som friidrettsutøver avsluttet hun med mange skader, og startet yoga stiv som en stokk. Hennes yoga reise begynte i 2006 da hun tilfeldig kom borti yoga mens hun reiste i Mexico. Overveldet over alt det positive yoga ga henne, ønsket hun å dele dette med andre, og tok sin første yoga lærer utdanning i 2009. Hun har studert blant annet Ashtanga og Anusara Yoga. Med to motsatte yoga utdanninger, skapes det en fin balanse mellom en tradisjonell og en moderne yoga stil som tilpasser seg alle former og kropper. For Line er yoga en påminnelse på hvordan hun ønsker å leve sitt liv. 

For mere info om meg: 
www.lineyoga.net